søndag den 9. marts 2014

THE NIKE ROSHE RUN


Der har været meget stille her inde den sidste stykke tid og det er jeg sgu lidt ked af, men nu har jeg endelig fået tid til at få lavet et indlæg til jer. Som nogle af jer nok ved fra et tidligere indlæg og fra min Instagram, så er jeg blevet den nye ejer af et par Nike Roshe Run. Stilmæssigt er skoene ikke helt mig, men de fangede alligevel min opmærksomhed. Jeg fik dem hjem her i onsdags efter meget lang levering og en masse rod med Post Danmark. De er super gode at have på og de er jo rimelig fede. Når jeg har haft dem på, har jeg haft diverse sorte kjoler på med en højhalset bluse indenunder og så med en lille smule af håret sat op. De giver outfittet sådan et lidt mere sporty feel, men det fungerer meget godt. Jeg er hvertfald godt tilfreds for nu og hvis jeg på et tidspunkt fortryder, så kan jeg altid skille mig af med dem igen. Jeg købte mine hos ASOS for lidt under en 100 kr billigere, end hvad de koster i butikkerne her i DK, så de har ikke været så dyre igen. Hvad synes I? Det er jo noget af en kontrast til mine Dr. Martens for eksempel.

Follow on Bloglovin' and Facebook

4 kommentarer :

 1. Jeg har netop lige fået nyheden fra min mor, at hun har bestilt et par hjem til mig fra ASOS, fordi de havde en rabatkode, der gav 20% på den i forvejen billige pris. Glæder mig så meget til at få dem hjem, for har hørt, de er sindssygt behagelige at gå i. Kan slet ikke vente med at skulle gå festivalsæsonen i møde iført dem. Synes de er vildt så fine!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor lækkert! Og ja, det er de virkelig, dog skal foden lige vænne sig til al den svang osv. der er i dem, da man bare er vant til at gå i helt flade sko. Men lækre er de!

   Slet
 2. Der er jo efter min mening inter der slår de skønne docs! Men de ser dælme behagelige ud!

  Knus!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er helt enig! Dr. Martens vil altid være nummer 1!

   Slet