mandag den 24. marts 2014

ELIPSE


Til trods for at jeg har boet i Næstved hele mit liv og har været ved denne skulptur/installation, jeg ved ikke hvor mange gange, har jeg aldrig bidt mærke i, hvad det egentlig var, ikke før her for leden dag. Denne "cirkel" af hvid beton er åbentbart kunst som blev stillet her i Næstved i 1984, det vil sige, at installation er præcist 30 år gammel i år. Da jeg gik nærmere ind og studerede den kunne man se, at der var nogle mønstre snittet ind i den hvide beton. Der er noget smukt og rustik over den, når den bare står der tæt ved Susåen og lige ved siden af kommunen. Ukendt kunst i en lille provinsby. Det burde der være mere af. Jeg kunne godt se mig selv sidde på den en god sommerdag, med en kammerat og spise jordbær og drikke en kold øl.

Follow on Bloglovin' and Facebook

Ingen kommentarer :

Send en kommentar