søndag den 23. marts 2014

A GREAT COMEBACK


Nogle af jer har måske allerede hørt den her sang i radioen og har allerede genkendt vokalen. Det er vores kære Lukas Graham, som lægger den her smukke vokal til sangen "Happy Home". Det er ikke dem som band, som har lavet den, men bare Lukas som person. Han har lavet den her skønne, skønne sang sammen med Hedegaard. Jeg er selv fuldstændig betaget af den og havde fuldstændig glemt, hvor vild jeg er med hans stemme. Den er så unik og så ren. Jeg gennemhørte også deres album her forleden dag og det er stadig sindssygt godt - man kan ikke blive træt af det. Jeg glæder mig til, at de begynder at producere musik igen, jeg vil hvertfald vente med spænding. Jeg hører hvertfald den her sang på repeat på øjeblikket og kan helt få kuldegysninger af hans helt ubeværede og rene stemme. Så smukt.

Follow on Bloglovin' and Facebook

2 kommentarer :