onsdag den 26. marts 2014

20 THINGS YOU DIDN'T KNOW ABOUT ME #3


1. Jeg er meget følsom omkring min vægt.
2. Jeg kan ikke rigtig bære korte jakker.
3. Jeg er omkring 167 høj.
4. Jeg overvejer at gro mig pandehår ud igen. Efter som jeg får flere og flere tatoveringer, kan både de, mine piercinger og håret blive lidt for "pin-up"-agtigt for mig og det kan jeg virkelig ikke lide. Så føler godt, at jeg kan tone min stil lidt ned.
5. Jeg har tinder. (Man hoppede vel med på trenden) og det er faktisk rimelig godt og uskyldigt.
6. Jeg har været single i 2 år nu.
7. Jeg har aldrig smagt kaffe og jeg har ikke tænkt mig det. Aldrig.
8. Jeg er blevet spurgt om her i dag, og jeg var straight edge. Jeg vidste ikke, hvad det betød, så jeg slog det op på google og nogle af tingene kan jeg godt genkende. Ingen smøger, ingen alkohol og ingen stoffer. Jeg vil ALDRIG starte på at ryge og vil egentlig gerne stoppe med at festryge. Jeg drikker næsten ikke, og når jeg gør, det ender tit som en fiasko, jeg har aldrig taget stoffer og har en nultolerance angående det. Og de vil gerne underholdes på andre måder end at drikke og feste, så nogle af tingene var ganske interessante, men intet er godt, hvis det udøves i ekstremer.
9. Jeg er rimelig skrøbelig, men er på ingen måde konfliktsky. Hvis jeg har et problem på arbejdet, siger jeg det. Når jeg har været uvenner med nogle i fortiden, så har jeg konfronteret dem - ansigt til ansigt.
10. Jeg kan på ingen måde holde ud at have lange negle, de bliver beskidte og knækkker, så jeg klipper dem mindst 1 gang om ugen.
11. Jeg er meget struktureret omkring mit arbejde og elsker at organisere ting, men herhjemme kan alt være kaos. Mit værelse beskriver til min sindstilstand. Lige pt er det meget rodet og beskidt - Så jeg er ikke på toppen for tiden, men jeg ved, at det bliver bedre, hvis jeg bare ryder lidt op.
12. Jeg både elsker, og hader, at være alene hjemme. Jeg er bange for, at der er nogle der vil bryde ind, når jeg er alene eller nogle der går og kigger ind af vinduerne(bor i et villa kvarter og chancerne for indbrud er store). Dog hader jeg, at mine forældre er hjemme, når jeg har fri. F.eks. har jeg haft fri i dag, men har ikke lavet nogle af de ting, som jeg gerne ville, fordi min mor blev hjemme fra arbejde. Det kan godt være, at jeg kan være alene på mit værelse, men jeg vil også bare gerne være alene i hele huset, så jeg ved, at der ikke bare er nogle der braser ind, især når jeg tager billeder. Lige for tiden er dette meget slemt, da jeg næsten kun har fri i weeekenden, hvor de selvfølgelig også har.
13. Jeg har stor lyst til at flytte hjemmefra(hænger sammen med nr. 12).
14. Jeg er latterligt dårlig til at spare op - og det vil jeg virkelig gerne lave om på.
15. Jeg er meget misundelig på min bror - han bor ude, har været sammen med den samme gude smukke pige i mange år og har altid haft det nemt med venner og i skolen. Han er en dejlig mand.
16. Jeg har et fotografi projekt i hovedet, som jeg gerne vil udeleve, og jeg har tænkt mig at spørge Sille fra Sillewho, om hun vil lege med.
17. Jeg er en kæmpe Hayao Miyazaki fan og har alle de film fra ham, som jeg har kunne støve op her i Næstved. Jeg har en plan om, at jeg skal have tatoveret en af hans figurer på mig en dag.
18. Jeg har 2 kasser med minder i. En med skriftlige minder(altså papir, billeder osv),  sange fra konfirmationer, invitationer, navneskilte, små sedler og alle mulige andre sjove ting i. Så har jeg en med materielle, altså små genstande der har forskellige minder, smykker, legetøj og andet nips. Jeg elsker at kigge i dem engang i mellem, da minderne bare vælter frem. Så jeg har en kasse, hvor jeg kommer alle mine biografbilletter i og hvis jeg kigger i den, kan jeg ofte huske, hvem jeg har set filmen med.
19. Jeg vil helt vildt gerne tage billeder på Roskilde i år, men ved ikke helt hvordan, jeg skal komme til det. Ved nemlig ikke helt om jeg vil tage "rigtigt" på Roskilde, men jeg vil helt vildt gerne agere fotograf. Om det så er streetstyle eller hvad det nu er, men ved ikke, hvordan jeg skal gribe det an. Jeg har taget fri hele perioden, men så jeg vil være fuldstændig til rådighed.
20. Jeg skal til shopping event hos både Monki og Weekday i næste måned med en uges mellemrum og har en idé om, at jeg skal skifte det meste af min gaderobe ud, så derfor sætter jeg en masse til salg her til aften. Jeg har nemlig lidt en stilistisk krise for tiden, både med mit hår og tøj - Så nu må det gamle væk.
En lille bonus: Disse indlæg er utrolig svære at skrive, da man er bange for at gentage sig selv + det er jo pisse svært at beskrive sig selv.

Hvis I vil læse de andre indlæg i denne kategori, så kan I læse det første her og det anden her. God læsning!

Follow on Bloglovin' and Facebook

12 kommentarer :

 1. Nr. 16!!!! Wuhuuu, er så begejstret! Fantastisk at du offentliggør det, fordi det i højere grad forpligter/motiverer dig til at springe ud i det.
  Kan kende mig selv i dig på så mange måder, og du ved hvor meget jeg ser op til dig, smukke Malle.

  Ps. Jeg blev noget nær lykkelig, da jeg så at du nu følger min blog. Sådan på den måde hvor min hjerne bare var sådan; *!!!??'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*

  SvarSlet
 2. Ja, nu håber jeg da, at det bliver til noget C! Og nu hvor idéen står så klart i mit hoved, så burde jeg da 100% også gøre det. Og hvor du dog bare motiverer og inspirerer mig.

  Og selvfølgelig følger jeg dig, jeg ville ønske, at jeg havde fundet den noget før! Godt arbejde. Den er så hyggelig og fin.

  Kram Amalie <3

  SvarSlet
 3. Jeg er ret så vild med disse personlige indlæg, du har leveret og er rigtig glad for at du er mere fremme på bloggen end du tidligere har været :-) Det eneste, der gør mig lidt ked af, når jeg læser eksempelvis dette indlæg, er at jeg kan mærke, du er en smule nedgørende overfor dig selv i mange af punkterne. Det synes jeg er lidt synd (hvis jeg altså har ret i denne observation), for du virker som en ret enestående og varm pige. Jeg håber at du lærer at elske at være single. Jeg håber du lærer at elske din vægt. Jeg håber du finder en masse smukke lange jakker (når nu de små ikke kan bæres). Og jeg håber du opfylder alle dine smukke drømme, Amalie :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er glad for, at du er tilfreds med akvitiveten, for det er jeg virkelig også selv! Det er rart at være ordenligt tilbage og levere nogle gode indlæg, som jeg er stolt af. Og ja, du har sgu nok ret. Jeg er en tendens til at se utrolig meget ned på mig selv, det er skide irriterende faktisk. Men det har vel også noget med janteloven at gøre? Jeg ved det ikke, men jeg kan sagtens følge dig i det! I det næste af sådanne her indlæg, så vil jeg sparke røv og fremhæve min positive sider, det lover jeg. Når man ser ned på sig selv, har man også en tendens til at undervurdere sig selv. Men jeg lover dig, at jeg vil prøve fra nu af!

   Slet
 4. Jeg håber det er okay at jeg har "tyv-stjålet" dit indlæg, til min egen blog. Selvfølgelig med lidt ændringer ;) Jeg er virkelig stor fan af den her slags indlæg, det er dejligt at lære dig lidt bedre at kende :) knus Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt i orden du! Jeg har sgu ikke patent på det ;-)
   Og det er jeg glad for Anne!

   Slet
 5. Er vild med sådan nogle indlæg!
  - Jeg tror, at det ville klæde dit look, hvis du lod dit pandehår gro ud. Du er noget så smuk desuden :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for Ditte!
   Og det er jeg ekstra glad for at du synes, for det er jo også blevet en af min karaktertræk, så det ville være helt mærkelig ikke at ha' det, men nu prøver jeg! Hvis alt går galt, kan jeg bare få det klippet igen. Og tak!

   Slet
 6. ååh, hvor kan jeg nikke genkendende til mange af disse!

  archetype.nu/phosphenes

  SvarSlet
 7. Nummer 12 kan jeg så meget relatere til! Jeg elsker at være alene hjemme, men især om aftenen hader jeg at bevæge mig ud fra mit værelse, for hvad nu hvis der stod nogen og kiggede ind af vinduerne? :)

  SvarSlet