tirsdag den 18. februar 2014

THAT SEPTUM PIERCING

Så skete det endelig. Jeg fik en septum piercing. Jeg fik overtalt hende den gamle og det betyder også, at jeg har fået opfyldt et af mine nytårsforsæt. Det er rimelig mærkeligt, hvad en piercing kan gøre ved ens ansigt. Jeg har virkelig skulle vænne mig til den, men jeg er super glad for den. Jeg fik den lavet hos The Old Barber Shop af Jonas. De er super flinke og har nu fået lavet 2 piercinger derinde. Jeg har jo ikke en drøm om at have en stor piercing i og heller ej at have en hestesko i. Jeg sagde til ham, at jeg skulle have den mindste ring, som han overhoved havde. Og jeg er OK tilfreds med størrelsen, men når den er healet, så vil jeg gerne have en der er endnu mindre i. Det sværeste med den her piercing har været, at få andre til at acceptere den. Mit arbejde var heldigvis rimelig large, men jeg var meget nervøs for at skulle derud og vise den frem. Jeg stødte også på et familiemedlem forleden dag og jeg havde næsten ikke lyst til at vise den, men det handler vel også om, at jeg lige skal lære at "hvile" i den.

Men rent smerte mæssigt synes jeg faktisk ikke, at det var færdig slemt. Jeg regnede med, at det ville være rigtig slemt, men jeg har jo selvfølgelig også prøvet lidt efterhånden. Tatovering er helt klart værre. Nu er jeg jo i en healing proces, så den er øm og klør en smule, men jeg har fået at vide, at jeg bare skal lade den være og rense den, når det er nødvendigt. Men jeg kan allerede mærke, at den er blevet bedre. Mange af mine kollegaer har faktisk først ikke lagt mærke til det, men det er jo også fordi, at jeg har haft næsepiercing i højre side i et par år, så det er jo faktisk ikke meget, at ringen har rykket sig. Jeg er efterhånden blevet piercet mange gange. Jeg har fået lavet 2 læbepiercinger, en conch piercing, min næsepiercing og nu min septum + jeg har 6 huller i hvert øre. Det har dog også efterladt lidt ar. Hullet efter min næsepiercing ser man næsten ikke, men man kan tydeligt se dem i mine læber, men det er en god historie, en god icebreaker og jeg fortyder ikke noget af det - det er jo min fortid og sådan var jeg på et tidspunkt.

Follow on Bloglovin' and Facebook

4 kommentarer :

 1. Hvor har du bare den smukkeste hud og de fineste øjne!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha' Lærke! Det er det gode ved, ikke at være rigtig teenager længere, så er man ikke ramt med uren hud længere. Jeg er evig taknemmelig for det!

   Slet
 2. Jeg overvejer også en septum piercing - hvad gav du for det hos Old Barber Shop?

  -Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. Så burde du da gøre det, den kan jo altid tages ud og arret kan ikke ses. Men jeg gav 500 kr inklusiv smykke, så det var meget rimeligt :-)

   Slet