søndag den 23. februar 2014

SUNDAY OUTFIT5 panel cap from Wood Wood // Weekday coat // H&M t-shirt // Gina Tricot turtleneck // H&M divided skirt // Vans 106 plimsolls // Carhartt bag

Så skete det endelig igen. En omgang outfit billeder. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har gjort det - men i dag har jeg følt mig OK tilpas i mit look og så har jeg jo noget nyt at vise frem. Hvis I følger med på Instagram eller Facebook, så ved i nok, at jeg netop har modtaget noget hammer lækkert fra Wood Wood. Jeg har aldrig rigtig handlet hos dem før, men blev rimelig hurtigt forelsket i deres sortiment, men mere om Wood Wood senere. Begge af de nye items kommer i sit eget indlæg om ganske få dage. Det har dog været rimelig "grænse overskridende" at have kasket på, da det ikke er noget, som jeg gør til dagligt. I dag havde jeg den så på ud på arbejdet og de var vilde med den, så jeg er rigtig tilfreds. Men det her havde jeg på ude på jobbet i dag og er generelt det look, som jeg kører for tiden. Jeg har højhalsede bluser på og så tager jeg en anden bluse, kjole eller t-shirt på udenover. Dog kan jeg godt se, at det ikke fungerer så optimalt på billederne, som det gør i mit hoved, men fred være mere det. Man finder først rigtig ud af, hvordan man ser ud, når man ser sig selv på billeder - Så i træningscenter med mig! Det er forresten min kære moder, som har taget billederne og det er hun sluppet OK fra, trods hun er totalt hjælpeløs angående kameraer. Det kunne være lækkert med sådan en blogger kompagnon, som man kunne tage billeder med, men det bliver nok først aktuelt, når jeg flytter til storbyen!

Kunne I tænker jer flere af sådanne indlæg? Der har hvertfald været en forspørgsel på det. 

Follow on Bloglovin' and Facebook

8 kommentarer :

 1. Sikke et lækker look Amalie! Du er simpelthen hen så flot at se på, også med kasket.

  SvarSlet
 2. Jeg ville elske, hvis der kom flere outfit indlæg på din blog. Du er så inspirerende!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg virkelig glad for Naja! Jeg vil arbejde på sagen (Y)

   Slet
 3. Du har den lækreste stil. Mere af det, tak!

  Hvordan og hvilket program burger du til at sætte et andet billede bag ved som på fjerde billede?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha' Rikke!

   Og jeg bruger faktisk bare picasa, der kan man stable billeder som man vil ;-) Man behøver ikke, at gøre det besværligt med alt muligt photoshop fis ;-)

   Slet
 4. Altså for fanden, jeg dør Malle. Seriøst. Jeg har efterhånden sagt det en del, men hold kæft hvor har du fantastisk stil og hvor er du smuk og speciel, og helt din egen på den allerbedste og mest beundringsværdige måde. Shit jeg elsker dit udtryk og hele dette look.
  Du er inspirerende på alle områder og på alle tænkelige måder.
  Man skulle tro, at jeg var sindssyg. Haha. Jeg er bare fan.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak søde C <3 <3 Jeg er altid vil med dine skønne kommentarer!

   Tak tak tak!

   Slet