søndag den 2. februar 2014

MY OWN DOMAINE


Hvis nogle af jer ikke har bemærket det, så har jeg fået mit helt eget domæne. Det er noget, som jeg har overvejet i noget tid og nu gjorde jeg det fandeme. Det har så været et helvede at få det til at virke, men så var der en sød og rar medarbejder der hjalp mig på vej. Jeg er rigtig tilfreds og føler allerede, at det hele er lidt mere professionelt. Jeg havde ellers en drøm om, at komme ind og blogge hos Bloggers Delight, men de er så låst af lay-out og så videre og så nyder jeg egentlig at være uafhænging. Indtægten ville være dejlig, men jeg føler, at det jeg har gjort, er rigtigt. Nu er det hele lidt mere seriøst og det er rart at læsertallet stille og roligt bevæger sig op ad. Hvad kan det dog ikke føre til? Nu må vi se, men vi bevæger os i den rigtige retning. Og I må sige til, hvis I har nogle forspørgsler om nogle indlæg eller noget i den dur. God søndag.

Follow on Bloglovin' and Facebook

7 kommentarer :

 1. Hvor er det fedt, Amalie! Din blog fortjener skam også kun at vokse yderligere :-) Og forresten så ville flere outfit-indlæg blive modtaget med kyshånd!

  http://beingblackster.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Og kan du forresten forklare mig, hvordan man tilføjer sin blog på jegelskermode.dk :-)? På forhånd tak!

   Slet
  2. Jo tak Amanda!! Det er dejligt med lidt bekræftigelse, jeg kigggede også lige på din blog, så fin og ny <3 Men ja, det vil jeg notere! Jeg burde lave mere af sådan noget, men er ikke god til, at få taget billede af andre, men det er en "frygt", man må få overvundet!

   Men jeg har selv lige været inde på jegelskermode, og jeg ved det simpelthen ikke, hvertfald ikke længere efter at de har fået nyt lay-out. Jeg ved ikke engang, hvordan jeg skal redigere min egen profil.. Så nu har jeg skrevet til dem, for at høre hvordan og hvorledes :-)

   Slet
 2. Tusind tak! Ja, for dine outfits er altid så fine :-) Det er sikkert også noget, som jeg må kæmpe med indenfor den nærmeste fremtid.. Ej, hvor underligt? Men okay, super! Så kunne det da være, at vi kunne få opklaret mysteriet :-)!

  SvarSlet
  Svar
  1. Når, de har så svaret tilbage i dag og vedkommende skrev til mig, at de ikke længere har en faktisk "login" til jegelskermode mere. Så jeg tror, at man skal skrive til deres redaktion og høre, om man må bloggen med :-) Min oprettede jeg derinde for jeg ved ikke, hvor lang tid siden!

   Slet