søndag den 2. februar 2014

JUST BOUGHTI aften kom jeg tilfældigvis til at shoppe lidt rundt på nettet, trods at jeg inderst inde godt ved, at jeg nok burde lade være, men de her items er virkelig nogle, som jeg har hungret efter længe. Adidas er jo mit hjertebarn for tiden, og jeg er jo typen, der altid har sokker på i mine sko, selv om sommeren, det giver sådan et sporty look. Så jeg blev simpelthen nødt til at kaste penge efter nogle adidas sokker. Det giver lidt et bedre pift end et par normale sokker. Midi kjolen er en, som jeg allerede ejer i en grå, men jeg har lige siden jeg fik den, hungret efter en sort, den fungerer jo hver eneste gang. Så den er jeg 100% sikker på, at jeg vil blive helt vildt glad for. Skoene har jeg i noget tid hungret efter. Jeg har ledt efter nogle sneaks og havde egentlig kigget på disse Nike Roshe Run, men jeg er ikke sikker på, om jeg ville få dem brugt. Det er en rimelig mainstream sko, så jeg har valgt ikke at kaste mig ud i det, hvertfald ikke i denne omgang. Jeg havde først bestilt Vans skoene hos Size, men pludselig var de så udsolgt, så jeg blev lykkelig, da jeg opdagede dem på asos i går i det sene nattetimer. Så nu glæder jeg mig bare til, at få alle mine dejlige sorte items hjem.

Jeg har forresten lige bestilt tid til mit næste tatoverings projekt. Ved I hvilket projekt det er?

Follow on Bloglovin' and Facebook

2 kommentarer :