tirsdag den 18. februar 2014

COMFORT ZONE


Billedet til venstre er lånt fra Fashion Landscape

Jeg har her i dag gjort mig et køb, som er lidt uden for min comfort zone. Lige siden at jeg så min kollega have disse Nike Roshe Run på ude i butikken, har jeg haft et lille crush på dem. Hun havde købt den hos Naked, hvor de så var udsolgt, så jeg slog hurtigt idéen ud af hovedet. Jeg sad så og lurede rundt på ASOS og det havde de dem sgu. Jeg har lagt dem i min indkøbskurv et par gange og har været lidt i tvivl, det de er lidt væk fra min stil. Jeg holder mig mere til Vans, Adidas og Dr. Martens, så måske er man lidt bange for at blive "stemplet" for noget, som man egentlig er eller bare gå over i en anden boldgade. Dog fik jeg overtalt mig selv, for jeg synes jo, at de er fede og så skulle de være super lækre at have på. Og hvis man bare styler dem rigtigt, så kan jeg stadig være "tro" mod min stil. Nu er de hvertfald bestilt, og hvis den er helt gal, så ryger de jo bare retur igen.

Jeg har læst et sted, at man først lever livet, når man kommer ud af sin comfort zone. Måske er det ikke et par sko, som det er ment på, men man må jo kaste sig ud i det.

Follow on Bloglovin' and Facebook

3 kommentarer :

 1. Jeg har samme holdning, men efter jeg har prøvet dem adskillige gange må jeg nok snart overgive mig. De er fantastiske at have på!
  Har haft mine hårde, lave Dr. Martens på de gange jeg har prøvet dem, og Roshe Run er seriøst slik for fødderne i forhold til!

  SvarSlet
 2. Svar
  1. Haha, hvor fedt!
   Jeg glæder mig sådan til, at de kommer!

   Slet