onsdag den 5. februar 2014

AN ELECTRONIC UPDATEHer er nogle af mine nok dyreste og nok også bedste køb i hele bloggens historie, dog lige foruden mit Nikon kamera. Inden for den sidste halvanden måned er jeg nemlig blevet den lykkelige ejer af en Macbook Pro med Retina skærm og i fredags blev jeg den lykkelige ejer af en iPhone 5S. Min Macbook er jeg simpelthen så glad for og den har også været startskuddet til, at jeg er begyndt at blogge og tage billeder igen. I forbindelse med at jeg fik den, opgraderede jeg mine redigeringsprogrammer, så nu er det hele helt opdateret og nyt, hvilket virkelig var tiltrængt. Den er hurtig, har lækkert design og bare generelt en skønhed. Min nye iPhone var lidt af en impulskøb. Jeg har længe overvejet, at jeg skulle opgradere min iPhone 4 og da de havde den nye iPhone på tilbud i Bilka i sidste uge, så slog jeg til. Det er vildt, hvor meget forskel der er på telefonerne. Kameraet, skærmen, hvor hurtig den der og så elsker jeg touch-id. Jeg er bare lykkelig. Dog ville jeg hellere have haft den i sort, men de havde den kun i hvid. Den handler vel bare om tilvænning, da jeg har haft en sort telefon hele mit liv. Nu har jeg lige bestilt et marmor cover til den hos caseapp, så nu glæder jeg mig til, at det kommer, så jeg kan være smart i en fart! Min baggrund på både min telefon og computer er fra Good Moon Deer's video, som er et af de bands, som jeg var til koncert med i fredags, men mere om det senere på ugen.

Follow on Bloglovin' and Facebook

Ingen kommentarer :

Tilføj en kommentar