mandag den 6. januar 2014

WHAT I WANT FROM STORMJeg elsker, som så mange andre, butikken Storm. Jeg har aldrig handlet hos dem, men er faldet over deres webshop, hvor jeg har kigget på alle deres lækre sager. Jeg stødte første gang på butikken, da Emma Silke havde købt en lækker t-shirt fra dem. Jeg kunne jo købe halvdelen af butikken, dog er det hele rimelig dyrt - Så når tid er, må jeg lave en investering hos dem. Det mærke som jeg nok er mest vild med hos dem, er KTZ - Jeg er helt vild med deres stil! Desværre er deres tøj voldsomt dyrt,  så det er nok ikke noget, som jeg bliver ejer af lige forløbigt! Dog er jeg også helt vild med alle deres OKAY designed by STORM t-shirts. Det var sådan en, som Emma Silke havde købt og de er altså vildt lækre og prisen er også overkommelig, så at investere i sådan en er mere realistisk! Men webshoppen indeholder virkelig mange lækre ting, som I helt klart burde tjekke ud.

Follow on Bloglovin' and Facebook

5 kommentarer :

 1. VIIIIRKELIG lækre sager <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Kender du forresten til www.killstar.com ? Deres tøj er lidt i samme stil, bare en del billigere. Og så er deres design selfølgelig ikke helt ligeså lækkert.
   Har selv lige fået hentet noget hjem ;)

   Slet
 2. Kære Amalie,
  guuuuud hvor er det længe siden, at jeg hat tjekket din blog pga udveksling - og hvor har jeg det dårligt med det. Sad tidligere idag og læste cirka heeeeele bloggen igennem. KNUSELSKER dit nytårsfortsæt-indlæg. Lad os alle flytte til hovedstaden, være lidt mere kreative og få nogle flere piercinger! And I feel you - vil også enormt gerne være cool og hoppe med på skateboardsne, men jeg ender altid med at være dén, der hopper i kjole og Martens i stedet for, upsi. Og hold da op, hvor er hende FKA Twigs bare vidunderlig og addictive at lytte til. Jeg har forresten en kæmpe trang til, at købe hele din tictail .. gør jeg nok, når jeg engang er tilbage i lille Danmark igen. Småligt kringlet og usammenhængende kommentar, men håber du kan få bare en smule mening ud af den. Amalie - du gør et skide godt arbejde, og held og lykke med alle dine nytårsfortsæt og projekter! knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Dette er jo den dejligste kommentar, som jeg har fået i lang tid!!! Det er så dejlig at høre fra dig igen, jeg synes også, at det har været lang tid siden efterhånden. Og hvor lyder det fedt med udveksling! Og hvor er jeg glad for, at du kan lide, hvad jeg har lavet! Og jeg håber da at nogle af mine nytårsforsæt kommer til at gå i opfyldelse! Og ja, køb lige min tictail, det kunne være godt!!!

   Men pisse fedt kommentar, kringlet og elskværdig. Dejligt manner.

   Kram.

   Slet