søndag den 5. januar 2014

THE MARSHALL MAJOR HEADPHONES


Til jul havde jeg ønsket mig disse lækre hovedtelefoner fra mærket Marshall og havde egentlig ikke regnet med at få dem, men min kære brormand havde fundet dem billigt på nettet, så de lå under juletræet og var nok den bedste gave jeg fik. Hovedtelefonerne har for det første et fantastisk udseende og jeg har egentlig været vild med dem i lang tid, uden at jeg har vidst hvad det var for nogle. Jeg fandt ud af hvilket mærke, de var fra, da jeg så en gammel mand gå rundt med dem i H&M og så måtte jeg lige over og lure på dem, så jeg kunne ønske mig dem til jul. Jeg har tidligere haft brugt nogle røde fra Urbanears, men det er virkelig en helt anden oplevelse med Major modellen fra Marshall. Lyden er meget bedre, bassen er vildt god, de sidder godt på hovedet og puderne er vildt bløde og så ser de bare super tjekkede ud. Min bror siger, at det er nogle rigtig "københavner-hovedtelefoner" og det har han nok ret i - Men det forstår jeg nu godt, da de virkelig er så lækre. De har nogle super fede detaljer, et guld jackstik og så sidder der er styreenhed på ledningen. Og så kan man selvfølgelig folde dem sammen, så de ikke fylder noget. Når man har dem på går man rundt i sin egen bobbel og man kan nyde musikken 100%. De kan købes på Hifi-klubben her, hvor der også står lidt ekstra om dem.

Follow on Bloglovin' and Facebook

4 kommentarer :

 1. Svar
  1. Jo tak Lucas! Jeg er også rimelig begejstret for dem!

   Slet
 2. Hej Amalie :) Håber du bliver glad for dine! Jeg fik mine for et år siden (også i julegave), men de er virkelig sarte i jacksticket (det guld stykke), og oppe hvor ledningen starter fra "hørebøffen". Så jeg skal snart have fat i garantien på mine og få mit et nyt par, da lyden er begyndt at falde ud, ved små bøjningen på ledningen. Det samme er sket for min roomie, som nu kører på sit 3. par Marshall Major på bare 2 år. Bare lige en heads up på ikke at smide kvitteringen ud for hurtigt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anna! Men det er da irritrende, at de har sådan en "fejl", men tak fordi, at du gør mig opmærksom på det! Jeg må være ekstra varsom så! ;-) Så jeg hellere få min bror til at sende mig kvitteringen!

   Slet