søndag den 12. januar 2014

THAT ADIDAS ADDICTION


Disse sko er nærmst de eneste, der sidder på mine fødder for tiden. Adidas spezial. Modellen er jo faktisk en håndboldsko, men jeg er bare helt vild med den og så kan man få dem i nogle super fede farver. De første jeg købte var de orange, som jeg har haft i to måneders tid. De sorte købte jeg i en Adidas butik i London. Jeg er en sucker for Adidas og min kærlighed bliver kun større for de 3 striber. Det er sporty, stilet og samtidig lidt undergrund, hvis det styles rigtigt. Mit næste Adidas køb bliver nok nogle af deres skater sko. Men lige nu er mine sorte Adidas de mest anvendte og så er de super gode, når jeg arbejder så meget, som jeg nu engang gør. Det helt perfekte match. Har I et mærke, som I specielt er faldet for her for tiden?

Follow on Bloglovin' and Facebook

Ingen kommentarer :

Send en kommentar