mandag den 13. januar 2014

REVIEW: THE SECRET LIFE OF WALTER MITTY


I går var jeg inde og se denne fantatisk film "The secret life of Walter Mitty". Jeg vidste godt, at inden at jeg gik ind og så den, at det var sådan en rigtig "feel-good" film. Og hold nu kæft hvor blev jeg bekræftet i det.

Det handler jo om denne her kedelige normale mand Walter, som lever et kedeligt liv og ikke har udrettet noget stort i sit liv. Derefter sparker han sig selv i røven og ender på et af sit livs eventyr som bringer han til Grønland, Island og Himalaya. Og hold nu kæft hvor så Island flot ud. Men han tager sit liv i sine egne hænder og hvor er det dog inspirerende. Da jeg sad og så filmen fik jeg helt lyst til at rejse til Island for at tage billeder og jeg fik lyst til at skrive alle min kærlighedserklæringer ud til de mennesker, som fortjener det.

Jeg havde det simpelthen så fantatisk efter, at jeg havde set den. Da jeg kom hjem, bestilte jeg en koncert billet, så jeg kunne komme ud og opleve noget. Jeg har også besluttet mig for at se, om jeg kan finde nogle foto-rejser man kan komme på, for det kunne være hammer spændende og en stor udfordring. Jeg har også tænkt mig, at lave en bucket-list over ting, som jeg gerne vil opnår i 2014, både store og små ting. Men filmen er hvertfald oppe bland nogle af mine favoritter og den kan kun varmt anbefaldes. Det var desuden også rigtig dejligt at se Ben Stiller i en mere seriøst rolle.

Tag ind og se den, hvis du ikke allerede har set den og gå en lille "yolo"-rush ligesom jeg gjorde. Det er vildt, at en film kan give en så meget livsglæde. Jeg er hvertfald væltet bagover.

Follow on Bloglovin' and Facebook

6 kommentarer :

 1. Har givet dig en kommentar med om den der feel-good-følelse på dit insta billede ;)
  Hvilken koncert har du købt billet til?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg så den godt! Den er skøøøøøn.
   Men jeg har købt koncert billet til noget, der hedder "nyt nordisk". En af mine yndlingskunstnere her fra DK, skal spille der, netop Sekuoia. Det er sådan noget meget stille og lidt spøjst muligt. Han ligger hvertfald på spotify! Men der er også 3 andre kunstnere og jeg tror, at de har sammen lyd, så jeg tror, at det bliver en rigtig fed og speciel koncert. Jeg kender dog ikke nogle i min omgangskreds, som hører sådan noget, så det ender nok med, at jeg må tage afsted alene, men sådan er det bare, for det skal sgu opleves! Det skal ikke begrænse mig!

   Slet
 2. Jeg synes også at den er virkelig fantastisk, og den er på min top 3 over de bedste film jeg har set i biografen i 2013! Den er så skide inspirerende og fin med nogle meget stærke og tiltalende budskaber. Jeg har selv allerede en bucketliste. Det kan jeg godt lide. Så husker man, at der er masser af gå efter. Og hvor lyder det bare spændende med de foto-rejser!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder som en god idé med en bucketliste og jeg har ikke engang fået lavet min endnu, men det bliver jeg nødt til. Jeg overvejer endda, at tage et sabbatår mere for at tage ud og rejse - Men nu må jeg se, hvad tiden bringer!

   Slet
 3. Blev også virkelig overrasket, da jeg så filmen - den var bare så meget bedre, end jeg havde forventet. Velspillet, pæn at se på, fantastisk budskab. Og så når man har i baghovedet, at han selv har skrevet den, spillet den og instrueret den, bliver den jo bare endnu bedre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, han er virkelig "uppet" sit game - Han er sgu dygtig.

   Slet