torsdag den 2. januar 2014

MY NEW OBSESSION - THE MORTAL INSTRUMENTS

Normalt så hopper jeg ikke med på de der store "film-obessions", såsom Twilight, Harry Potter og alt det der, tro mig, jeg elsker virkelig overstående film og de er helt klart mine favoritter, men jeg har aldrig sat mig mere ind i det eller læst nogle af bøgerne. Dog har filmen, The Mortal Instruments, ændret min holdning til dette. Da filmen blev reklameret med i TV, så var jeg hooked med det samme. Jeg tog så ind og så den og var fuldstændig grebet. Jeg ved ikke hvorfor, om det var selve blottet, den lækre goth/punk stil som de fyrer af med lækre rune-tatoveringer eller om det er Jamie Campbell Bower, som bare er hammer lækker i hans rolle som Jace. Jeg købte filmen dagen den udkom og jeg har netop købt bogen, da jeg simpelthen bliver nødt til at få flere detaljer om det fantastiske univers.

Jeg er hvertfald grebet og glæder mig til at få læst bogen færdig. Nu kan jeg blot vente på, at de næste film kommer i produktion!

Follow on Bloglovin' and Facebook

6 kommentarer :

 1. Jeg har også overvejet i stykke tid, om jeg skulle købe bøgerne i den serie, for de ser jo spændende ud! Men jeg vidste ikke, at der allerede var udgivet en film. Den bliver jeg nødt til at se :-) KH Shanice

  SvarSlet
  Svar
  1. Du bliver simpelthen nødt til at se den!

   Slet
 2. tro mig, bøgerne er meget bedre!

  SvarSlet
  Svar
  1. Så glæder jeg mig bare dobbelt så meget til at læse dem!

   Slet
 3. bøgerne er helt fantastiske. nyd dem

  SvarSlet