tirsdag den 14. januar 2014

MY LITTLE CORNER


Her til efteråret fik min bror og jeg frisket vores værelser op og det betød også, at jeg fik lov til at re-dekorere mit værelse. Min seng er nu i hjørnet af mit værelse, men det så så tomt ud. Så nu har jeg hængt alle mine billeder op og jeg har faktisk endnu flere, som jeg mangler, at få hængt op.

Mange hænger kunst på deres vægge, dyre plaketer, prints fra fotografer og så videre, men min væg er meget personlig. Jeg har en masse billeder af min familie, bryllupsbilleder, børne billeder. Jeg har min elskede James Blake plakat, fra da jeg var til koncert med ham for nogle måneder siden. Jeg har min studenterhue, fra da jeg blev student i sommers. Jeg har en tegning som Lisa Emilia tegnede af mig, for noget tid siden. Jeg har et lille sæt horn, som jeg købt af en bekendt på og som jeg er meget glad for. Min samlig er også blevet større ved mit verdenskort. Jeg har mit "Think big, act quick" billeder, som jeg købte i Bahne for nogle uger siden og så har jeg en rosenkrans hængende på min lampe, som jeg købte i en kloster i Italien.

Jeg har også tænkt mig at investere nogle penge i, at få nogle af mine billeder trykt og så skal jeg have købt nogle plakater/prints fra mine yndlings kunstnere. Det er skønt, at kunne opbygge en "kunst"/billede samling, som man kan tage med sig i livet. Men jeg nyder især at kigge på min, da de ting der hænger på den ikke bare er koldt og upersonligt kunst, men det er virkelig noget, som betyder noget.

Har I nogle specielle ting hængende på jeres vægge?

Follow on Bloglovin' and Facebook

2 kommentarer :

  1. Dit værelse minder mig om din måde at skrive på. Fin, stemnings- og detaljefuldt og giver en lyst til at se mere.

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg er klar for, at du kan se et råd tråd i mine skrivestil og i min omgivelser. Og jeg er rigtig glad for, at det er det indtryk du har fået. Så gør jeg noget rigtigt!

      Slet