onsdag den 1. januar 2014

LOOKING BACK - 2013

Året 2013 har både været et rigtig godt år, men samtidigt et år, hvor mit følelsesliv har været en stor rutschebanetur. Jeg troede sidste år, at 2013 ville blive mit år, det blev et godt år, men ikke som jeg havde håbet. Jeg har store forventninger til 2014, trods at årets første dag er blevet brugt med at sove og lægge foran fjernsynet , så morgen går det hele løs. Der er sket mange ting i år, som måske er værd at dele, men nu får i nogle af de "vigtigste" for mig - Dog har året ikke været så begivenhedsrigt som håbet, men det har været vigtigt at passe på mig selv og finde min plads. Jeg har fået mine skrammer på sjælen og mange oplevelser og bekendskaber, som jeg gerne ville være foruden, men det er man jo ikke altid selv herre over.


I år 2013 besøgte jeg Storbritanniens hovedstad, London, hele 3 gange. Første i januar med min gymnasieklasse, i sommerferien med mine forældre, hvor vi havde helt fantastisk vejr og sidste gang i november, da jeg besøgte min barndomsveninde. Den sidste rejse var også min første rejse alene.


I marts fik jeg min egen hjemmeside og begynde at tage min fotografi karriere mere seriøst, men efter at jeg dimitterede fra skole faldt det nærmest til jorden. Min inspiration og motivation dalede, så i 2014 handler det også om, at få det til at blomstre igen.


I 2013 blev jeg 19 år gammel og det er nærmest blevet en tradition, at jeg holder en "børne-fødelsdag" for mine nærmeste veninder - I år bliver jeg 20, hvilket jeg finder meget mærkeligt, men samtidigt glæder jeg mig også.


Den. 25. juni blev jeg student fra Næstved Gymnasium og HF. Det var 3 hårde år med mange udforinger med massere af tårer og sved. Eksamensperioden var hård og det var så syret, da jeg fik min hue på mit hoved. Jeg græd det sekund, jeg kom ud fra lokalet og jeg var simpelthen så rørt og lettet. Trods at det var helt fantatisk at forlade gymnasiet, har det også været noget af det mest sørgmodige. Man glider fra sine venner og står faktisk bare tilbage uden det samme sammenhæng i sit liv. man har været tvunget ind i et socialt-sammenhæng siden børnehaven, ja faktisk siden vuggestuen, så da det hele var overstået, var det helt urealistisk. Det har nok været den største udfordring for mig i 2013.


Jeg fik 2 nye tatoveringer, og havde faktisk håbet på flere. Den ene er den på min skulder og den anden er på min arm og den har i faktisk slet ikke set endnu.


I løbet af året nåede jeg at tage billeder af Alice hele 2 gange(her, her), af Marius og Anton, Helena, Maya og Stefanie og af nogle få andre.


Nu er året slut og det nye er begyndt. Jeg er en kæmpe fan af nye begyndelser og jeg vil gøre mit bedste for at gøre det her til et fantastisk år med massere af projekter og nye og spændende bekendskaber. Hvordan var jeres år? Hvis I vil læse mit indlæg om 2012, hvilket var et meget følelsesladet år, så kan I læse det her.

Follow on Bloglovin' and Facebook

4 kommentarer :

 1. Jeg er helt vild med dine billeder! :-) Jeg har haft en skøn 2013 (sabbatår) med hele 7 rejser til udlandet. Nu skal der bare arbejdes indtil jeg starter studie til sommer. Godt nytår :-) KH Shanice

  www.byshanice.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Shancie!
   Uh hvor lyder det som om, at du har brugt dem produktivt! Jeg ville ønske, at det havde været mig, der havde været ude og rejse!

   Slet
 2. Det er virkelig blevet lækkert dit nye design på bloggen! Og må vi ikke se den nye tattoo?

  SvarSlet