onsdag den 22. januar 2014

LESS IS MORE


Jeg tog i dag portrætter af mig selv, for første gang i lang tid. Jeg er så tilfreds med resultaterne og havde slet ikke regnet med så gode billeder. Jeg er så glad for lyset. Jeg har også fået nye redigeringsprogrammer samt computer, så det har været en fornøjelse at redigere dem og rigtig se billederne "poppe" med noget lækker redigering. Billederne er taget med natuligt lys fra mit vindue, hvor jeg bare har sat et rullegardin bagved mig. Man behøver ikke dyre lamper, specielle lærreder og alt muligt andet, for at skyde gode portræt billeder. Den bedste lyskilde vil ALTID være den naturlige.

Follow on Bloglovin' and Facebook

15 kommentarer :

 1. Det er SÅ flot! Du er sej :)

  SvarSlet
 2. Du har den smukkeste hud, de smukkeste bambiøjenvipper og det smukkeste hår. Og så er du dig selv! Det er vi mange der beundrer, kan jeg sige dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det betyder meget for mig, at få sådan en kommentar! Tak søde, tusinde tak! Dine kommentarer er altid så fine! Dejlige kvinde.

   Slet
 3. Utrolige billeder, du er smuk!

  SvarSlet
 4. Jeg er helt enig med hensyn til lyset. Det naturlige lys er altid det smukkeste. Og hvor er det nogle flotte portrætter!

  SvarSlet
  Svar
  1. Indeed! Og mange tak skal du ha'! Det er dejligt, at få det at vide fra dig, du er så dygtig Emma!

   Slet
 5. Det er nogle super gode billeder. Jeg kan aldrig få mine portrætbilleder til at se sådan ud. Har du nogle tips?

  http://welcometowonderlandsara.blogspot.dk/

  SvarSlet