fredag den 31. januar 2014

FLOWERS


Her er nogle af de billeder, som jeg tog af min kollega, Stefani, i søndags. Billederne blev ikke, som jeg forestille mig det, men nogle af dem blev meget fine. Hvad synes I? Jeg synes personligt, at der mangler et eller andet, men øvelse gør mester.


Follow on Bloglovin' and Facebook

6 kommentarer :

 1. de er utrolig flotte !!
  elsker det i s/h

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lucas! Ikke det bedste arbejde, men stadig :-)

   Slet
 2. Dine billeder er så smukke :) jeg har forresten set det sidste billede til højre på tumblr!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Celine! Hvad er det for et billede du taler om?

   Slet
  2. Det er billedet med blomsterne, som bliver holdt i en buket :) Jeg mindes bare at have set det et sted. Men du skal alligevel have endnu mere ros for dine billeder, du gør et virkelig godt arbejde!

   Slet
  3. Ahh, jamen det kan da godt være! Men tak du!

   Slet