tirsdag den 14. januar 2014

GET SOME MORE STREET WEAR



Et af mine nytårsforsæt var jo at blive lidt mere street, så det arbejder jeg på! Faktisk har jeg netop i dag købt den Carhartt taske, som er på collagen, og som jeg glæder mig til at vise jer!

Men Vans har i mange år været en af mine favoritter, men er ikke noget, som jeg har kastet mig ud i. Jeg har selvfølgelig de obligatoriske Vans authentic og nogle som jeg købte på Roskilde, men ellers noget ikke vildt. Efter at jeg har fået lidt længere hår, synes jeg efterhånden godt, at jeg kan klæde mig mere drenget. Det skal forståes som, at jeg godt kan tage sådanne t-shirts på, uden at jeg ligner en forvokset dreng. De her t-shirt er heldigvis nogle af dem, som man altid kan få og koste ikke voldsomt mange penge, så det er hvertfald noget, som jeg skal kaste penge efter den kommende tid.

Skoene, både fra Adidas og Vans, er nogle som jeg har kigget på længe. Dem fra Vans regner jeg med, at spendere penge på her i næste måned og de hvide Adidas, skal jeg helt klart have til sommer. De hvide Adidas tilsat kjolen fra Monki, et par hvide sokker og mit Adidas net, så kører den bare + en masse lækre tatoveringer. Kjolen synes jeg selv, er super sød. Jeg er ikke meget for dyreprint, men farverne er jeg helt vilde med. Jeg vil gerne have tabt mig lidt yderligere inden, at jeg vil ha' sådan en her kjole på, men jeg er sikker på, at den vil være super lækker til sommer.

Tasken fra Carhartt er faktisk en, som jeg netop lige er blevet indehaver af, men det skulle ikke betyde, at den ikke skulle med i collagen. Jeg købte den i dag i vores lokale Airborne Streetwear i det storcenter jeg arbejder i. De havde netop fået den hjem og synes faktisk, at det er en rigtig fin taske, når man skal ud og så er den et godt alternativ til min bæltetaske fra Weekday. Jeg regner med at vise jer tasken her senere på ugen, når jeg får taget nogle billeder af den.

Hvad synes I om den mere drengede tøjstil(på den gode måde)?

Follow on Bloglovin' and Facebook

Ingen kommentarer :

Send en kommentar