torsdag den 16. januar 2014

FAVORITE BAND AT THE MOMENTBillede af Kenneth Nguyen.

Disse drenge har totalt vundet mit hjerte med deres nyeste udgivelser og selvfølgelige snakker jeg om drengene fra Specktors. Specktors er helt klart mit favorit band lige for tiden, da de bare er super seje og laver nogle super sprøde numre + de ser da ikke helt værst ud. Drengene har lige udgivet nogle nye tracks, hvor mange af disse sange er fra. "Stjældyrtløbstærkt" vandt min hjerte fra aller først gang, at jeg hørte den og så er videoen også super fed. Sangen har et super fedt beat og er helt perfekt som værende en rigtig klub-sang. "Tjums & tatoveringer" vandt derefter mit hjerte. Igen er det et super fedt beat og så appelerer den bare rigtig meget til mig. Massere af tatoveringer. "Du kan kalde mig afhænging, du kan kalde mig for dedikeret". Den er jo helt perfekt. Dog er jeg ikke en tilhænger af tjums, så den del af sangen er ikke lige mig, men alt andet ved den er perfekt. Jeg kan kun varmt anbefalde, at man hører dem, da drengene fra Specktors kun blive bedre og bedre. Det er nu ikke kun musikken, som jeg er vild med, jeg er også vild med deres stil og hele deres univers. Massere adidas, sort tøj, tatoveringer og god musik. Og jeg må indrømme, at jeg kan alle teksterne til disse sange, da det er det eneste, som jeg hører for tiden.

Martin fra bandet er også begyndt at følge mig på instagram, hvilket jeg synes er rimelig sejt, da jeg er temmelig stor fan af dem og især ham. Og næste gang at drengene holder koncert nær mig, så jeg skal jeg uden tvivl med.

Follow on Bloglovin' and Facebook

2 kommentarer :

  1. jeg kan faktisk også virkelig godt lide deres nye tekster! og jon har været min pædagog engang, haha

    detroder.blogspot.com

    SvarSlet