mandag den 20. januar 2014

CRAVING: MEN


Når man går og er single ligesom jeg, så går man rigtig og lurrer på mænd hele tiden. Her er nogle af mine absolut favoritter. Det er en meget blandet samling, men de alle her noget hver især, som jeg er helt vild med.

 1. Jamie Campbell Bower. Han er egentlig en, som jeg først har fået mine øjne op for nu. Han er ikke sådan super charmerende, er lyshåret og ikke en typisk skønhed, men den karakter han spillede i "The Mortal Instrument", var helt fantatisk. Jeg er meget betaget af ham, uden helt at vide hvorfor.

2. Ricki Hall. Ricki Fucking Hall. Denne smukke engelske mand er helt fantastisk. Han er selvfølgelig blevet mest kendt på hans tatoveringer og skæg. Han er så smuk og hans mørke brune øjne kan man jo falde helt hen i. Han har én af de ting, som gør mænd aller smukkest - Skæg og tatoveringer. Mums. 

3. Christian Bale. Jeg beundrer denne mand utrolig meget - han er en vanvittig dygtig skuespiller og det er simpelthen så beundringsværdigt, hvad han gør for hans roller. Jeg blev for første gange helt vild med ham, da jeg så ham i de nyeste Batman film. Han er helt fantatisk, super charmerende og vanvittig dygtig.

4. Sam Thompson. Ham kender i helt sikkert som værende model hos Asos, og det er faktisk også det eneste sted, som jeg kender ham fra. Men jeg er helt vild med ham. Hans tatoveringer og hans smukke røde hår.

5. Jake Hold. Jake Hold er egentlig et meget nyt bekendskab for mig og er faktisk kun lige faldet over ham - Blev helt betaget af det røde hår, tatoveringerne og hans skønne fregne. Jeg har uden tvivl en svaghed for smukke rødhårende mænd. 

6. Billy Huxley. Hvad er der at sige, i har nok regnet ud, hvad jeg godt kan li'? Tatoveringer, muskler(men ikke for mange) og skæg.

Man kan jo drømme sig væk i mange af disse mænd, men regner godt nok ikke med, at det er sådan en, som jeg ender med, men man har vel lov til at drømme. Der er selvfølgelig også mange andre smukke mænd, som helt klar fortjener at blive nævnt, men disse 6 er nok dem, som er klarest i min bevidsthed.

Follow on Bloglovin' and Facebook

Ingen kommentarer :

Send en kommentar