lørdag den 11. januar 2014

ANOTHER ONE IN LINE


Som I nok ved, så er jeg en rigtig tattoo-narkoman. Jeg ejer ca. 8 stykker og jeg er lagt fra færdig. Jeg står til snart at skulle have lavet endnu en på min arm, så nu er der ved at være ret mange på min højre arm. Jeg har leget lidt med tanken om, at få lavet nogle roser på knæene efter at have set denne chick på tumblr. Nu har jeg besluttet, at jeg vil have lavet én rose på hver af mine knæ. Jeg tror, at det bliver meget smertefuldt, men kæft det bliver lækkert. Jeg regner med at få dem lavet her til foråret, så jeg er klar til sommeren. Man kan jo ikke få lavet tatoveringer så hurtigt efter hinanden. I går tegnede jeg så den her rose. Jeg er selv rigtig tilfreds med min tegning og glæder mig allerede meget til at få dem lavet. I kan se billedet af den uden farve på min instagram(@amaliespens).

Hvad synes I? Nogle er mine bekendte er meget imod at jeg får dem lavet, men det er jo RØV fedt og indtil at jeg ikke har mere plads, så bliver jeg ved med at få mere blæk. Det er kun begyndelsen.

Follow on Bloglovin' and Facebook

2 kommentarer :

 1. www.begyndelsen-af-blæk.blogspot.com

  Den er så fucking lækker amalie ! Det kommer til at se super smukt ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, tak Lucas! Jeg tror også, at det bliver rimelig dope!

   Slet