søndag den 12. januar 2014

20 THINGS YOU DIDN'T KNOW ABOUT ME #2


1. Det sødeste nogen nogensinde har gjort for mig, var min ekskæreste, som lagde små sedler rundt omkring med søde beskeder på.
2. Jeg vil gerne have børn, 2-3 stykker og jeg vil gerne have mindst en pige. Og hvis jeg ikke kan få børn, må jeg få dem på andre måder.
3. Jeg skriver dagbog hverdag i en på min computer og det har jeg gjort siden November. Jeg skriver alle mine tanker og oplevelser ned og det bliver sjovt at læse en dag senere i livet. (App'en hedder "Day One")
4. Jeg har været rigtigt forelsket én gang i mit liv.
5. Jeg føler, at jeg kan klæde mig mere neutralt, nu hvor jeg har tatoveringer, da jeg følte, at jeg skulle skille mig ud med mit tøj før. Nu har jeg mine tatoveringer der kan det.
6. Mine yndlingsfarver er blå, orange, hvid og sort.
7. De mest ubehage øjeblikke i mit liv er dem, hvor jeg er blevet forladt. Enden af en flirt, af en kæreste eller at en person er gået bort.
8. Væggene på mit værelse er råhvide, men der er fyldt med billeder og personlighed på dem.
9. Jeg har ændret mig meget over de sidste 3 år. Helt klart mest med udseendet. Min hår er blevet langt, jeg har pandehår, jeg har tabt mig, jeg klæder mig anderledes og så er det kommet piercinger og tatoveringer til. Personligt er jeg blevet mere sikker på mit udseende, men har fået nogle store ar på sjælen, som gør mig usikker.
10. Jeg har en dårlig vane med at overanalysere alting, hvilket betyder, at jeg ødelægger mange ting for mig selv.
11. Jeg er hetroseksuel og har aldrig følt lyst til at udforske mig seksualitet.
12. Mit yndlingsband lige pt. er Specktors, men nogle som aldrig falder fra mit hjerte er James Blake og Skrillex(Ja, to meget forskellige gader).
13. På det sidste har jeg haft de mærkeligste drømme: at jeg fik et barn, som døde. At jeg var med i Hunger Games og blev slået ihjel og at jeg blev overfaldet.
14. Jeg har 2 katte og 2 hunde og den ene kat er nærmest min bedste ven. Hver gang at jeg er hjemme, er hun hos mig hele tiden. Lige nu, hvor jeg sidder ved mit skrivebord, lægger hun ved siden af på et tæppe(oppe på bordet). Det er vildt så meget glæde et lille husdyr kan give.
15. Jeg bliver meget provokeret, hvis andre mennesker stirrer på mig, da jeg frygter at de dømmer mig.
16. Jeg har intet problem med at snakke med kunder på mig arbejde, men når jeg har fri, er jeg ikke lige så god til at tale med fremmede.
17. Jeg vil så gerne være i et kreativt miljø og lave kunst, men tør ikke kaste mig ud i det eller kontakte nogle, som jeg kunne hjælpe mig med dette.
18. Jeg har 3 store brandsår på min hånd, som jeg selv lavede, da jeg var MEGET, MEGET fuld i 1.g og det er jeg ikke stolt af, men det er en god historie.
19. Jeg fortryder de tatoveringer, jeg har på mine hænder, da tatovøren ikke ramte stregerne, da han skulle tegne dem op, så nu er de halvt slidt væk og er rigtig grimme. Ja, det var dumt og meget spontant, og hvis det var gået godt, kunne det være fedt.
20. Jeg har meget store forhåbninger om det liv, som jeg vil skabe mig selv inde i København, men inderst inde er jeg bange for at blive skuffet.

I kan læse det første indlæg om 20 ting i ikke vidste omkring mig her. Det første indlæg er dog lidt mere personligt.

Follow on Bloglovin' and Facebook

8 kommentarer :

 1. Du er så ærlig og fin og nice Amalie. Det synes jeg virkelig.

  SvarSlet
 2. Hvor er jeg glad for at jeg har fundet din blog, endelig noget mere personelighed. Helt klart min nye ynglings!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør mig sgu glad, at du skriver sådan!! Tak manner!

   Slet
 3. Det er så dejligt med sådanne nogle indlæg -specielt fra dig! Du er så sej Amalie, fordi at du tør at fortælle mange personlige ting om dig selv, og det at vise at ingen er perfekte. Jeg er træt af "miss perfekt"-blogger world, hvor imod du skriver ting som nemlig ikke perfekte. Du er fandme cool, og jeg tager hatten af for dit flotte arbejde både skriftligt men også at photografere - du er virkelig speciel, og helt klart en person som har noget unikt i sig selv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du fatter slet ikke, hvor glad denne kommentar har gjort mig - Det er simpelthen så skønt, at få sådanne ting at vide. Tak tak tak man for alle dine søde ord. Du er skøn Claudia. Du har gjort min aften lidt bedre.

   Slet
 4. Du virker så nede på jorden og du virker som helt din egen. Du er ikke som andre bloggere, der blogger om noget bare for at blogge, men det virker virkelig som om at du blogger fra hjertet og alt du skriver, er noget du mener. Alt ros herfra. Du er virkelig cool! Og så er jeg vild med dine tatoveringer, jeg ville aldrig selv turde at få en tatovering, men hold op hvor de klæder dig! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Undskyld, at jeg ikke har fået svaret på din kommentar før nu. Den her kommentar er jo for skønt at få. Det er så rart, at blive anerkendt for hvad man laver og at folk kan se, hvad man føler og gerne vil. Og jeg er glad for, at min personlighed skinner så meget igenne, - Det er kønt! Tak søde Cecilie! Tak tak tak!

   Slet