mandag den 30. december 2013

WISHES FOR 2014

Alle billeder er fundet på tumblr. 

Nu kommer vi snart ind i 2014 og dertil følger nye håb og ikke mindst en masse nytårsforsæt. Jeg er en af de personer, det virkelig går op i det, for jeg synes, at det er fantastisk at få sådan et skud optimisme på sådan en grå og trist årstid. Jeg har skrevet en lille note på min computer, hvor jeg har skrevet en god lille håndfuld nytårsforsæt ned og nogle af dem, vil jeg gerne dele med jer.

1. At flytte til København og blive optaget på VERA. Jeg har jo længe, som så mange andre, haft en ønske om at flytte til København og til sommer, når min fuldtidsstilling i H&M stopper, så har jeg mulighed for at flytte, hvis økonomien tillader det. Jeg har også ønsket at få på dagshøjskolen, VERA, for at læse og studere fotografi og blive udfordret. Igen må vi se, om økonomien tillader det - men man har jo lov til at drømme, og hvis det ikke bliver til sommer, så har de jo endnu et hold i januar.

2. At få septum piercing. Noget som jeg har villet så længe og er nærmest desperat efter - min mor har dog forbudt mig det, da hun hader det. Jeg må ikke få det, så længe at jeg bor hjemme, så den dag jeg flytter hjemmefra, så gør jeg det. I tænker måske, forhelvede, du er snart 20 år man? Men så meget respekt har jeg dog for min mor. Men lige meget hvor meget hun hader det, så må hun bare acceptere det, når tid er.

3. At blive mere social. Det er altid et nytårsforsæt for mig. Jeg har altid været socialt udfordret, men nu har jeg tænkt mig at gøre noget ved det - eller hvertfald prøve. Det er selvfølgelig en af mine mere personlige nytårsforsæt, men nu prøver vi, igen igen! Det handler om at kaste sig ud i flere ting, om det så er at møde nye mennesker, tage nye hobbyer op, tage projekter eller så meget andet. Bare gå ud over sin comfort zone.

4. At lave grafitti. Jeg har faktisk ganske længe, gerne ville prøve at lave grafitti, og nu da jeg endelig har fundet min tegnestil, så tør jeg godt at kaste mig ud i det - trods, at jeg tror, at det er en stor udfordring. Jeg har fundet mig et begynder-sæt for et par hundrede kroner, som jeg har tænkt mig at kaste penge efter.

5. At få kørekort. Ja, jeg har ikke noget kørekort endnu, trods at der er et halvt år, til at jeg bliver 20. Jeg bor 10 minutter væk fra min arbejdsplads på cykel og jeg har altid kunne cykle ind til centrum på omkring 20 minutter, så jeg har simpelthen ikke fundet det nødvendigt. Men nu her til foråret går det løs!

6. At tegne mere. Jeg har en forhåbning om, at jeg vil tegne mindst 1 gang om ugen i 2014 - bare for at blive bedre og udfordre min kreativitet. Jeg har jo lidt et ønske om, at jeg komme i lære som tatovør(hvis jeg er dygtig nok), så derfor skal jeg tegne derud af og forbedre mine evner.

7. At lære at stå på skateboard og blive mere "street". Jeg har længe gerne ville lære at stå på skateboard, faktisk fra jeg var helt lille. Her for lidt tid siden, købte jeg mig så et rigtig billigt et - bare for at lære basics. Jeg har dog ikke fået stået på det endnu, da hverken tid eller vejr har været til det. Jeg må indrømme, at jeg også er rimelig bange for at slå mig - men jeg må kaste mig ud i det og måske kan jeg nå at lære lidt, inden at der kommer frost. Jeg har også et ønske om, at blive lidt mere street. Jeg er vild med vans, kasketter, mærker som ALIS, Carhartt og alt det pjat, men det har aldrig rigtig passet til mig, men jeg er helt betaget af hele den der "skater"-kultur, så man må jo se, om man kan komme lidt ind i den. Men jeg vil prøve at få lidt mere af sådan noget ind i min gaderobe og jeg har faktisk bestilt et par adidas, der er langt væk fra, hvad jeg ellers har. Nu må vi se om det er noget der dur, eller må de jo ryge retur!

8. At tage flere billeder. Jeg har været rigtig dårlig til at tage billeder i slutningen af 2013. Lysten har ikke været der. Men jeg må kaste mig selv lidt ud i det og prøve at udfordre min kreativitet lidt. Jeg har fået en god computer, gode redigeringsprogrammer, så jeg har hvertfald mit udstyr i orden.

Jeg har selvfølgelig også andre nytårsforsæt, men det er måske nogle, som jeg vil holde for mig selv - Hvis de bliver udlevet, bliver de måske del med jer. Har I nogle nytårsforsæt for 2014?

Follow on Bloglovin' and Facebook

9 kommentarer :

 1. Jeg er vild med dine nytårsfortsætter! Jeg glæder mig til at se dig i en street version i 2014 :P

  Selv har jeg ikke tænkt særligt meget på nytårsfortsæt endnu.. jeg er alligevel ikke særligt god til at holde ved i lang tid på hårde kure og lignende.. men jeg tror jeg vil arbejde mere med min DAC factor som betyder "Drive, attitude and confidence" - det vil jeg gerne udstråle mere af. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Man tak Mie! Nu hvor vi så, hvor street jeg blir' ;-)

   Det lyder som en god idé med din DAC! Go for it!

   Slet
 2. Mit mål for 2014 rammer dit første punkt: At flytte til København :-) da jeg starter fuldtidsjob på Frederiksberg næste måned frem til studiestart på CBS til august. Indtil da kommer jeg til at pendle hele vejen fra Korsør hver dag :-P

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor lyder det spændende! Jeg ville ønske, at det var mig der skulle starte i skole her om lidt. Men det bliver da fedt at komme nærmere hovedstaden! :-)

   Slet
 3. wow, nogle gode nytårsfortsætter. helt klart en inspiration.
  jeg har et par enkelte fortsætter jeg gerne vil ha' udlevet i 2k14.
  1. gro mine negle lange nok, til at de kan ligne kløer, og smække sort neglelak på, for så at BEHOLDE dem i den form hele året. er gammel neglebider. :(
  2. få en tonet mave, så croptoppene kan komme ud og luftes mere.
  3. tegne mere. tegnepladen ligger og stirrer på mig konstant for tiden.
  4. få styr på min sang og ligge mindst 5 covers ud på yt. stemmen skal også i orden. er godt på vej.
  og endelig 5. sige op på arbejdet, så jeg ikke længere begynder at græde i flere dage før jeg skal derud. så er der også plads til septum.

  //http://s0uflee.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg læste godt lige dit indlæg på din blog! Men jegs ynes, at det lyder som en fed idé! Jeg kan mærke, at vi er lidt ens du og jeg ;-) Det hele lyder så spændende, dig vil jeg holde øje med ;-)

   Fin lille blog du har dig!!!

   Slet
 4. Nogle rigtig gode nytårsforsæt, du har! Især den med at være mere social kan jeg godt relatere til - den står også altid på min liste (det skader jo aldrig at udvide sit vennegalleri) (;
  Hmm, når nu du spørger efter andre nytårsforsæt, så skrev jeg et indlæg om mine igår, hvis du er interesseret i at studse dem igennem? (indlægget kan findes her: http://theluxuryfactor.blogspot.dk/2013/12/13-skridt-til-at-gre-dit-liv-bedre-i.html )

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er altid noget, at man ikke er ene om, at være genert! Men jeg vil lige kigge fordi dine nytårsfortsæt, det kan jo være, at jeg bliver inspireret!

   Slet
  2. Det er nemlig helt rigtigt!
   Og mange tak, er glad for at du kunne lide dem!

   Slet