lørdag den 28. december 2013

THE SHALLOWWW MARBLE SWEATSHIRT


Jeg har længe kigget på denne lækre marmor sweatshirt fra tøjmærket Shallowww. Jeg har allerede en t-shirt fra dem, som jeg er rigtig glad for. Sweateren er lavet i det lækreste stof og har forholdsvis højhalset. Den er på rigtig mange måder, bare rigtig lækker.
Jeg havde planlagt, at jeg ville begynde at blogge noget mere, men jeg står med et problem. Det billedredigeringsprogram jeg havde på min gamle computer, fungerer ikke på min nye Mac. Nu er jeg gået over til Lightroom og/eller photoshop, men jeg må indrømme, at jeg ikke er så stærk i det. Billederne bliver slet ikke, som jeg vil have det, men det er ikke mit største problem. Jeg bruger nemlig photobucket til at få billederne over på blogger, men når man gør det, er det som om, at kvaliteten forværres og meget endda. Jeg sad og kiggede på Emma Silke's blog, og der er billederne bare super skarpe og hun overfører også med photobucket. Er der nogen, der har erfaring med dette?

Follow on Bloglovin' and Facebook

3 kommentarer :

  1. dejligt at du er tilbage !
    dsv kan ikke hjælpe..

    SvarSlet
  2. Har du set mit svar? Måske det kan hjælpe lidt, ellers må du altså gerne kontakte mig på fb, så skal jeg forsøge at hjælpe dig med det :-)

    SvarSlet