søndag den 29. december 2013

MUSIC RIGHT NOW #1


Dette er hvad der lægger på min "starred" liste på Spotify lige i øjeblikket. Min nye yndlingssang og obsession er helt klart "Elastic heart", som optræder i den nye Hunger Games. Den har et fedt beat, sangerinden har en fed vokal og jeg er helt vild med den måde, som hun udøver sangen på. Jeg er hvertfald fanget.

Her fornylig opdagede jeg også den fantastisk smukke sangerinden FKA Twigs. Jeg havde egentlig stødt på hendes smukke ansigt før, men jeg havde aldrig studset over, hvem hun egentlig var. Helt tilfældigt poppede hun op på min Spotify væg og så tænkte jeg, at jeg ville tjekke hendes musik ud og jeg var tryllebundet med det samme. Den helt specielle lyd og den skrøbelige stemme gik lige ind. Det er noget musik, som jeg kan drømme mig fuldstændig væk i og bare nyde, men samtidig passer sangene perfekt ind på min såkaldte "melankolske" spilleliste. Jeg er især vild med hendes sang "How's that", da jeg er helt vild med lydene i den sang. Hvis du ikke kender til hendes, så burde hun helt klart tjekkes ud - måske er det lidt mærkeligt i starten, men giv det en chance.

Måske vil I hade mig lidt for mit næste "hit". Jeg må indrømme, at hele den der One Direction bølge der er bland den yngre generation er til at brække sig over(No offence), men de kan altså et eller andet. Drengene er jo lige så gamle som jeg selv(omkring 18-20 år) og er fyldt med tatoveringer - Der vinder de allerede points hos mig. Men kæft hvor kan de synge og så laver de altså nogle ganske glimrende pop numre, så jeg tager på min kappe, at jeg lidt er One Direction fan. God musik kan man ikke løbe uden om, selvom bandet er en ægte "ungdoms sensation" både på godt og ondt.

Lady Gaga har aldrig rigtig fanget mig i det store hele, men hun har selvfølgelig lavet et par singles, som jeg er hoppet med på. "Do what U what" er en af dem. Jeg elsker, at den har en lidt 80-90'er lyd og så er jeg HELT vild med beatet. Mere er det ikke rigtig at sige, men rocke med på den, det gør jeg.

Mapei og Julias Moon er nogle af de mere ukendte kunstnere og Mapei har faktisk kun lavet dette ene nummer. Det er så også ganske glimrende og kan helt klart anbefaldes. Det blev hvertfald spillet noget så kraftigt i mine høretelefoner. Det var min storebror som først introducerede nummeret for mig, efter at han havde hørt det i Monte Carlo - Ikke dårligt. Julias Moon skulle efter sigende være en dansk kunstner og det var faktisk min kære moder, som først havde vist mig ham, efter at hun havde hørt ham på P3. Hun synes, at han havde lidt en lyd som James Blake og det må jeg give hende ret i - dog er han lidt mere poppet og up-tempo. Julias Moon har udgivet en lille EP på Spotify og den fortjener hvertfald et lyt - Han kan noget den kære mand,  med lækre elektroniske toner og en sprød, mørk og karakteristisk stemme. Mums.

Egentlig fortjenete Specktors også at komme med i dette indlæg, da de netop har udgivet nogle ganske udmærket sange, som jeg er helt forelsket i, men det må blive i et andet indlæg! De er helt klart favorit banden for tiden.

Follow on Bloglovin' and Facebook

6 kommentarer :

 1. Jeg elsker simpelthen indlæg som disse, da de både er vildt inspirerende, men også personlige. Jeg er helt vild med coveret på FKA twigs' EP. Det er breathtaking.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er glad for at høre, at det falder i god jord! Og ja, hun er helt fantastisk - Så gude smuk.

   Slet
 2. Har lige hørt FKA twigs' EP, den er for lækker! Tak <3

  SvarSlet
 3. Fedt at du fremhæver Julias Moon, da de er så nye som de er! De er forresten en trio, men mega lækkert indlæg!

  SvarSlet
  Svar
  1. Når for søren, så lærte jeg det! De er dog stadig så nye for mig, at jeg slet ikke har sat mig ind i dem! Hehe ;-)

   Slet