torsdag den 26. december 2013

INKED UP

 photo Fotografiden26-12-13kl00593_zps221dfb29.jpg
Næsten 2 måneders stilhed. Livet de sidste par måneder har været mærkelig og meget følelsesmæssigt. Tomheden efter gymnasiet, kærlighed der kommer og går og efterlader små rifter på sjælen, en kreativitet der er dalet og ikke mindst en kæmpe lyst til at komme i gang med noget igen. Gymnasiet har efterladt mig et stort kaos af, at man ikke helt er sikker på, hvad man vil, en masse venner der kommer og går, en ustruktureret hverdag og ingen udfordringer. Livet er selvfølgelig, hvad man gør det til og jeg tror ikke, at jeg har gjort det til synderligt meget. Jeg er en pessimist, ikke en optimist(Hurra for selverkendelse).  I det nye år griber jeg livet med hornene og håber på et godt år - for de sidste par har været hårde på sjælen. Nu må det være slut med det pjat.
God jul.   

6 kommentarer :

 1. Årh hvor er det rart at høre fra dig igen! Jeg kan så godt lide dig. Og jeg er sikker på, at 2014 bliver dit år! Med rene øjne, åbne arme og et åbent hjerte :-)
  The best is yet to come.

  SvarSlet
 2. Jeg må være din modsætning på det punkt. Jeg er den største optimist! Så jeg bliver ved med at smide optimistiske kommentarer på din blog i ny og næ.
  Har du nogen idé om hvad du skal i det nye år? Ellers bør du helt klart tjekke EVS ud (European Voluntary Service). Det er den fedeste måde, at komme ud som frivillig på, hvis man er til det selvfølgelig. Jeg var selv i Berlin og det var det bedste år i mit liv!
  Smider lige et link hvis du (eller andre) skulle være interesseret.

  http://www.afs.dk/voksenprogrammer/europaeisk-voluntoerservice/evs-forloebet/

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er glad for, at du holder min optimisme oppe! Men altså, jeg har en fuldtidsstilling i H&M, som jeg har til den 31. juli, men hvis jeg har råd, flytter jeg til København og jeg vil meget gerne på VERA, men ellers søger jeg måske ind på KTS og læser fotografi eller hvis der er nogle der mange en tatovør elev, så vil jeg prøve det!

   Men intet er fastlagt, men skal da helt klart tjekke dit link ud! Det lyder spændende!

   Slet
  2. Det lyder spændende! Jeg glæder mig til, at se hvad det bliver til. Jeg skriver selv opgave om fotografi lige nu. Det er SÅ spændende. Kan klart anbefale at læse noget litteratur om fotografi. Det giver gode nye persepktiver på det. Vi har brugt en bog af Graham Clarke der hedder "The Photograph", den er ikke så akademisk skrevet, så den kan jeg godt anbefale dig. Der står en masse om fotografiets mystik og historie. Ja jeg synes selv det er overdrevet spændende og kunne skrive en roman om det, haha :)

   EVS kan man tage på indtil man er 30, så den er også god at have i baghånden, hvis man nu står og mangler job på et tidspunkt.

   Slet
  3. Fedt man! Det må jeg altså lige prøve at læse, det kunne være spændende at lære noget om emnet på den måde!

   Slet