lørdag den 9. november 2013

AND THE WINNER IS...


I går sluttede min konkurrence omkring Hunger Games. Konkurrencen havde jeg ikke fået hypet så meget, så der var ikke så mange deltagere, men de besvarelser jeg har fået, har jeg været super glad for - Jeg er imporneret over, hvor kreative folk er. Thumbs up.

Men jeg synes, at det har været rigtig svært at vælge en vinder. Nogle har været meget inde i selve filmen og serien, hvor andre meget om selve konceptet og så videre - så det var ikke ligetil. Vedkommende der har vundet, har samme holdning som mig til emnet og vælger at dele biletterne med sin kære søster - Jeg støtter meget at man passer sit søskende forhold.

Vinderen er Kristina, som bliver kontaktet hurtigst muligt. Tillykke! Og jeg håber, at I nu får set filmet alligevel, jeg vil hvertfald nyde den!

Jeg tog forresten det her billede i dag - lyset var lige super fint på mit værelse bare lige et øjeblik og så greb jeg muligheden.Follow on Bloglovin' and Facebook

3 kommentarer :

 1. Hvis jeg havde set din konkurrence noget før, så havde jeg skam også deltaget. Men jeg har set den nye film, og wow - hvor er den god! :-)
  Kh Shanice
  www.byshanice.blogspot.com

  (Lige nu har jeg en giveaway med koncertbilletter til Louise Dubiel - måske en adventsgave til dig eller en anden? Kig endelig forbi)

  SvarSlet
 2. Seriøst hvis jeg havde haft set din konkurrence, havde jeg bestemt deltaget og gerne flere gange hvis man kunne det!;-)

  Knus
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet