fredag den 25. oktober 2013

WHEN PAYDAY COMES

1. T-shirt fra Dogbreath Apparel med måne print. Dogbreath Apparel er endnu en af de mærker, som jeg har fundet på Instagram og jeg er helt vild med deres måne crop t-shirt! Jeg har villet købe den i flere månederne, men nu hvor jeg får min første løn som fuldtidsmedarbejder, har jeg tænkt mig at investere i det. 2. Pliceret Tora nederdel fra Monki. Jeg sad og kiggede i går aftes på Monki's hjemmeside, for at se, om der var kommet noget nyt. Så faldt jeg over denne plicerede nederdel(Som om at jeg ikke har nok nederdele) og den her er helt perfekt. Den er ikke for lang og er lidt cheerleader agtig. Efter at jeg så The Mortal Instruments - City of Bones i biografen forleden dag, blev jeg rigtig inspireret af deres punk/goth stil og nu skal den satme dyrkes med en masse sort. 3. Miracle purse fra Monki. Jeg købte for mange år siden en punk magen til fra Monki - men i beige. Jeg ved ikke, hvorfor at jeg synes, at det var en god idé, men kæft hvor er jeg træt af at se på den slidte, gamle og utrolig grimme pung. Så nu må jeg investere i en ny en fra Monki i sort - og så kun til 60 kr! 4. Adidas spezial fra Adidas. Jeg har i noget tid gået og kigget efter et par sneakers, men det var som om, at Nike Air Max 90 ikke rigtig var noget for mig - men Adidas holder altid! Min søde kollega ejer selv denne model i den her farve og jeg må indrømme, at jeg hele tiden har været lidt vild med dem - så nu må jeg erhverve mig nogle. Jeg faldt dog nogle andre på Adidas' hjemmeside i samme farve, men med helt orange striber. Dem ville jeg sindsygt gerne have fat i, men de er desværre ikke hjemme i min størrelse, så jeg må bare købe dem, når de kommer tilbage igen. Ellers må jeg bare droppe dem her og vente på de andre - nu må jeg se, hvad jeg finder ud af. 5. Boa kjole fra Monki. En helt enkel halvlang langærmet kjole - helt perfekt. Behøver jeg at skrive mere? Jeg ved hvertfald, at jeg bliver nødt til at eje den.

Follow on Bloglovin' and Facebook

2 kommentarer :

  1. Svar
    1. De har jeg da! Jeg har en polyvore, men jeg bruger den næsten aldrig. Men på instagram hedder jeg @amaliespens, men nederst på siden er der link og henvisninger til alle mine forskellige profiler ;-)

      Slet