onsdag den 30. oktober 2013

WANT TO GO AND WATCH THE NEW HUNGER GAMES?


Dette indlæg er sponsoreret af Blogmag og Buzzamedia, men holdninger og udtalelser er mine egne.

Men jeg blev meget begejstret, da jeg så, at der kom en ny Hunger Games. Det er egentlig kun ganske få uger siden, at jeg så den første, men hvor blev jeg dog positivt overrasket. Jeg var så begejstret, at jeg så den 2 dage i træk. Selve konceptet om at man sætter en masse unge ud i en skov for at dræbe hinanden, så man kan lave et TV-show, er jo en syg idé og man kan jo selv frygte, at vores verden bliver sådan en dag. Idéen om at blive jaget lå så dybt i min lidt tid efter, så jeg drømte om det om natten - lidt væmmeligt. Jeg ville hvertfald aldrig, at jeg ville kunne hverken dræbe nogen eller kunne udholde den frygt, som de unge mennesker må gå rundt med. Et så væmmeligt, men super spændende koncept. Det er vel altid de ting, som forarger os lidt, som også tiltrækker vores opmærksomhed.

Nu er det dog blevet tid til en forsættelse af den fantastiske Hunger Games film. Jeg glæder mig meget til at se den og jeg er overbevist om, at den er lige så god som den første. Den første lægger super meget op til en forsættelse, så jeg glæder mig til at se, hvordan det hele udspiller sig.

Nu får du så en mulighed for at vinde 2 biletter til den nye Hunger Games, som har premiere den 22. november, så det er lidt rundt om hjørnet. For at deltage i konkurrencen skal du hverken følge mig her på bloggen, facebook, bloglovin' eller noget i den slags, så alle kan deltage. Det eneste du skal, er at skrive en kommentar, hvor du fortæller hvorfor du fortjener at få biletterne og hvem du aller helst ville tage med ind og se den.

Man kan deltage i konkurrence 1 gang og konkurrencen slutter fredag d. 8. november, så det er bare med at få deltaget!

God skrivelyst!

Follow on Bloglovin' and Facebook

9 kommentarer :

 1. Jeg vil så gerne vinde, da jeg også blev helt fanget af den første film. Så syret historie og alligevel virkelig fed og catchy, også fordi den sætter nogle tanker igang!
  Jeg ville tage min bedste veninde med ind og se den, fordi hun virkelig er fan, og så har hun læst alle bøgerne mindst 3 gange. Jeg ved, hun glæder sig vildt meget til, at den udkommer!

  SvarSlet
 2. Uh, fed konkurrence! Jamen, jeg ville elske at vinde den her af forskellige årsager. For det første har jeg været glad for serien siden den første film udkom sidste år. Jeg havde lidt modvilje om at se den, da jeg ikke forstod hvorfor Suzanne Collins (forfatteren) blev så populær, da plottet er i høj grad inspireret af en ældre indisk bog. Ikke desto mindre fandt jeg filmen rigtig godt sammensat med nogle virkelig overbevisende fremvisningerne af de forskellige skuespillere. Jeg synes også det er sjovt at tænke på, at på trods for at filmen er science fiction, så minder den alligevel indirekte meget om vores moderne samfund.
  Sidst ville jeg ELSKE at vinde fordi jeg er i gang med mit sabbatår og ikke har haft en indkomst i lang tid, så jeg har ikke råd til at tage i biografen. Jeg ville nok forkæle min søster og tage hende med, hvis jeg vandt :-)

  SvarSlet
 3. Jeg har ventet i lang tid på Catching fire - lige siden sidste film. Jeg har selvfølgelig læst alle 3 bøger i serien, og glæder mig til at se hvordan de har filmatiseret 2'eren og især den nye arena og personerne!
  Mig og min veninde har aftalt at se den sammen, så billetten skulle selvfølgelig gå til hende :-)

  SvarSlet
 4. Åh det er så svært at komme med en grund der er bedre end alle andres. Men nu får du den, og så håber jeg!

  Jeg vil enormt gerne vinde fordi jeg først og fremmest er utrolig glad for den film. Jeg har set den mere end 10 gange og er endnu ikke træt af den. Jeg er helt fortryllet at det forfærdelige univers, men jeg bliver så rørt af den fællesskabsfølelse Katniss skaber. Den skaber en masse tanker hos mig, hvordan verdenen er én stor konkurrence, og selvom det er science fiction skræmmer det mig utrolig meget, hvor tæt på den egentlig er fra vores samfund idag. Jeg har talt dagene til 22 november, lige siden jeg fandt ud af at den ville blive lavet, men nu ser det desværre ud til at jeg ikke får den set i november, grundet en kæmpe el regning. Hvis jeg vandt, ville jeg tage min dejlige lillesøster med, da hun har haft et par hårde måneder. Jeg savner smilet på min søsters ansigt, og ville ønske jeg kunne bringe det frem ved at give hende denne tur i biffen, som jeg ved hun ville elske, da hun også er stor fan af filmen.

  SvarSlet
 5. De sender dem nu ikke ud i en skov (og det behøver ikke engang at være en skov) kun for at lave en tv-show, men det er en straf for, at de for lang tid siden gjorde oprør.
  Og så er jeg overbevist om, at 2'eren bliver MEGET bedre end 1'eren, da den faktisk var lidt skuffende ... bogen var i hvert fald meget bedre, men det er også sjældent at filmene er bedre.

  Men ja, jeg ville elske at vinde, da jeg er stor fan af THG. Seriøst, bedste serie i verden, og 2'eren er nok den bedste!
  Det bedste er nok, når ens forestillinger i hovedet bliver udspillet på film - og at det så ligner, hvilket det gør i trailerne! Ih, den kommer altså til at blive så god! Lige meget hvad, skal jeg i hvert fald ind og se den i biografen, også selvom min mor siger, at det er spild af penge...
  Jeg har dog desværre ikke en veninde eller ven, som er fan af THG, men min bedste veninde skulle nok med. Fordi hun er min bedste veninde, og fordi vi så 1'eren sammen (på gallapræmieren, en dag før den udkom i USA, yes). <333

  SvarSlet
 6. Jeg er helt vild med filmen og er sikker på at 2´er lever op til forventningerne!

  Hvis jeg var så heldig at vinde ville jeg helt klart tage min søde veninde Olivia med. Hun går igennem en masse hårde ting for tiden, som er for personlige til at skrive. Men jeg er sikker på at hun ville blive mindst lige så glad for to biografbilletter som jeg. Og så er filmene bare noget helt specielt! De skiller sig virkelig ud fra mængden og man bliver revet ind i et utroligt univers!

  http://bycarolines.blogspot.dk

  SvarSlet
 7. Jeg har læst alle bøgerne og glæder mig super meget til at se den næste! Jeg ville enten tage min veninde eller min lillebror med :-)

  -Anna
  www.lufttaettetanker.blogspot.dk

  SvarSlet
 8. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde de to billetter - har ventet på 2'eren lige siden, sidste film udkom... og læste i mellemtiden hele serien igennem. Er spændt på, hvordan de har filmatiseret 2'eren, og jeg ville tage min gode barndomsveninde med, som jeg har kendt, siden vi gik i vuggestue sammen. Virkelig fed konkurrence!

  SvarSlet
 9. Jeg ville tage min kæreste med - af 4 gode grunde:

  1. Min kæreste og jeg har været sammen i 1 år d. 21 november
  2. Derudover har min kæreste har fødselsdag d. 21 november så dette ville være den mest perfekte måde at komme sig over (på daværende tidspunkt) gårsdagens fødselsdags-1årsdags-tømmermands udskejelser!
  3. Tro det eller ej, men min kæreste og jeg har endnu ikke været i biografen sammen, trods at vi snart har været sammen 1 år, og hvad mere perfekt end at kunne gøre det 1 dag inde i starten på vores 2. år sammen!?
  4. Jeg viste min kæreste den 1 film for omkring 3 uger siden, da han endnu ikke havde set den - og han synes den var rigtig god (ligesom mig)

  Disse 4 grunde håber jeg vil give min kæreste (Nicolai Noa) & jeg muligheden for en biograftur og en hyggelig aften!
  Ps. tror også vi begge kunne bruge det som lidt afveksling fra studie, band m.v....

  SvarSlet