mandag den 7. oktober 2013

TO EXPERIENCE JAMES BLAKE LIVE

 photo DSC_0020_zps0a5c2bb7.jpg
I går var jeg nok til den bedste koncert i hele mit liv, ikke fordi jeg går til mange koncerter, men den her var virkelig perfekt. Hvis I har fulgt med på Instagram, så ved I nok, at jeg var til koncert med James Blake i går i Falconer salen. Da jeg opdagede at James gav koncert i Danmark, ville jeg super gerne have fat i nogle biletter, men jeg var så heldig at gå dem i 19 års fødselsdagsgave af mine forældre. Jeg tog afsted i går med min kære moder og vi hørte selvfølgelig begge hans CD'er igennem på vej ind mod København. Vi fik nogle gode siddepladser oppe på balkonen, så man ikke skulle stå og mase med alle de andre foran scenen. Opvarmningsbanden var ikke just så spændende, men da James gik på, var det helt fantastisk. Lysshowet var super fedt og passede perfekt til musikken, den hårde bas kunne mærkes i brystkassen og hans vokal gik lige i hjertet. Han kan simpelthen gøre sådanne nogle smukke ting med hans stemme og han har simpelthen så meget kontrol over den. Under koncerten sagde han ikke særlig meget, men når han gjorde havde han de fineste brittiske accent. James Blake er så dygtig live og man kan simpelthen se, hvordan han og hans band lever sig ind i musikken - som nogle rigtige kunstnere. James virker som en meget beskeden mand. Han er ikke en vild performer og sidder kun ved sit keyboard, men jeg synes kun, at det giver en god stemning. Jeg tror, at han er en meget stille og eftertænksom mand, som ikke har behov for at bade i sin succes, men bare nyder sin musik. Jeg var hel vild med hans musik inden koncerten, men nu er jeg blot blevet bekræftiget i, at han er min absolut yndlings musiker. Da koncerten var færdig, gik jeg ud for at kigge på noget merchandise og kom hjem med denne fine tour-poster. Jeg synes, at den er vanvittig smuk og er nu allerede hængt op på min væg.

Kort sagt: Helt overtruffen koncert.

2 kommentarer :

  1. var også til koncerten og oplevede på helt samme vis som dig. han er helt fænomenal :)

    SvarSlet
  2. James er virkelig en af de dygtigste kunstnere overhovedet. Alt, hvad han laver, bliver perfekt.
    Er SÅ misundelig!

    SvarSlet