tirsdag den 22. oktober 2013

THE ONCE YOUTH STRING BAG

 photo DSC_0165_zpsbc8b2c97.jpg photo DSC_0193_zpsba442d51.jpg photo DSC_0365_zps635fd44d.jpg
Jeg har så længe gerne ville vise jer denne her "string bag" fra det amerikanske mærke Once Youth. Det er lang tid siden, at jeg købte tasken, men kæft jeg elsker den. Jeg har altid været vild med denne slags rygsække - normale rygsække kan gode blive for voldsomme og for sporty til mig, så denne er det perfekte alternativ. Der er ikke meget hold i sådanne tasker - men de ser vildt fede ud. Once Youth er en af de mange super fede mærker, som jeg har fundet på instagram - tilpas grunge og punk agtig. Mærket er også super fedt at handle med - det går hurtigt, det er ikke så dyrt og man får den fineste lille håndskrevne besked med ens pakke. Jeg er også hel vild med det lidt græsk-inspireret design. Tasken her er helt klart en af mine favoritter og den kan få de fleste outfits til at se lidt eksta rå ud.

Tasken kan købes her til kun 10$.

11 kommentarer :

 1. Jeg er utrolig imponeret over dine altid lækre indlæg med smukke billeder og velskrevet tekster. "THAT LASTING LOVE" var særlig et smukt indlæg :). Fortsæt den gode stil!

  http://punktum-dot.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak søde Trine. Det betyder meget for mig, at mine ord har rørt dig bare en lille smule. Det er satme dejlig! Tak!

   Slet
 2. Lækker taske og synes det er super fedt du holder pandehåret så kort som du gør! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ditte! Det er også lidt blevet mit kendetegn ;-)

   Slet
 3. Flotte billeder, elsker især billede nummer 2, og du rocker jo de bukser for vildt (har lige set et billede af dem på insta, hvor du har dem på)!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Naja! Og jeg er glad for, at du synes, at jeg kan bære dem! Det er jo svært at gå vænne sig til bukser, når man har gået i kjoler i 3 år ;-)

   Slet
 4. Hej Amalie.

  Må vi ikke snart få et tattoo indlæg, ligner at du har fået lidt ny blæk under huden? (;

  Hilsen Karen, god weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karen!

   Jeg kan godt forstå, at du er nysgerrig, men jo, det kommer snarest! Jeg har så sent fri fra arbejde for tiden, at jeg først kommer hjem, når det er mørkt og jeg nægter at tage billeder i dårlig belysning - i morgen har jeg dog fri, så mon ikke, at der kan komme et lille indlæg ud af det ;-)

   Mvh
   Amalie og god weekend til dig!

   Slet
 5. Hej Amalie,
  Først vi jeg rose din blog. Den er så fin, og det er en fornøjelse at kigge på dine flotte billeder. Din stil er vildt fin og så skriver du enormt godt!
  Så ville jeg lige høre hvad størrelse du har købt din Shallow tee i, for jeg synes det er lidt svært at finde ud af hvordan de er i størrelsen, og din har en perfekt størrelse ^^

  - Signe

  SvarSlet