søndag den 8. september 2013

THE PERFECT COAT

Jeg har igennem de sidste 2-3 år ikke kunne finde en ordentlig vinterjakke. Jeg har haft diverse frakker fra genbrugen, men ingen af været sådan helt i øjet. Da jeg var i København i torsdags ville jeg bare lige tjekke Weekday butikken på strøget ud, men så faldt jeg over denne frakke. Den er fra mærket MTWTFSS Weekday og jeg synes, at den er helt fantastisk. Den har lige den længde, som jeg holder aller mest af ved alt slags overtøj og så er den helt sort og generelt rimelig klassisk. Jeg skyndte mig selvfølgelig at prøve den i butikken og den var bare lige i øjet. Frakken står dog til hele 1300 kr, hvilket alligevel er mange penge at kaste efter sådan en jakke. Dog har jeg mine fordele ved at arbejde i H&M, så jeg fik en fin rabat oveni. Siden at jeg har fået den, har jeg den på så meget, som jeg nu kan slippe af sted med. Den er helt perfekt og den vil helt klart følge mig i mange vintre.

Jakken er dog ikke på deres hjemmeside endnu, så hvis I vil erhverve jer en af slagsen, må i drage ned i diverse Weekday butikker.

2 kommentarer :

  1. Den har jeg også gramset på. Meget fin.
    Må jeg spørge, hvordan du får billederne så store? Photobucket?

    SvarSlet