søndag den 22. september 2013

AUTUMN WANTS


1. Fjær øreøring fra Marlene Juhl Jørgensen i oxideret sølv. Denne ørering har jeg sukket over lige siden, at jeg så den på Maries kæreste, Sophus. Jeg har overvejet at købe den i et par måneder nu, men det er satme også et dyrt smykke. Jeg må dog erkende, at jeg nok bliver nødt til at investere i den på et eller andet tidspunkt. 2. Tania dress fra Monki. Denne kjole synes jeg jo, er helt fantastisk. Efter at det er gået hen og blevet koldere og min kulør langsom er falmet væk, så har jeg en tendens til at gå mere i sort. Kjolen ejer jeg allerede i det andet mønster, så jeg må bare se at få købt den her også. Højhalset og sort er altid godt. 3. Lissi crop t-shirt fra Monki. Jeg har i mange år gået i diverse cropped pieces og det bliver jeg også ved med. Jeg faldt over en lignende t-shirt på ASOS, men nu hvor Monki har lavet sådan en t-shirt, så bliver jeg nødt til at eje den. Jeg er rimelig basic i min tøjstil, så denne t-shirt vil gå perfekt med en mere spraglet og vild underdel. 4. Skovmandskjorte fra American Apparel. Jeg er kæmpe fan af American Apparel på alle måder og hvis det stod til mig, gik jeg ikke i andet. Tøj mærket er så tilpas old school, basic og piget og det lige er mig. Jeg går normalt ikke i skjorter, men jeg kunne faktisk godt se mig selv i denne skjorte fra AA. Jeg er vild med mønstret og både til mænd og kvinder ser det rimelig fierce ud. Og jo længere mit hår bliver, jo mere drenget kan jeg klæde mig, da mit hår fremhæver det feminine. 4. Plaid nederdel fra American Apparel. Igen er det fra AA og jeg har faktisk i overraskende lang tid gerne ville have en nederdel med dette mønster - dog synes jeg, at de har været svære at få fat i. Nu har American Apparel lige lavet denne nederdel, som kan fås i forskellige farver - jeg er dog mest til den grønne. Den kunne være så lækker til den sorte t-shirt fra Monki, blondesokker, Dr. Martens sko og let pjusket hår eller en lille fletning. Jeg må simpelthen investere i sådan en.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar