mandag den 23. september 2013

20 THINGS YOU DIDN'T KNOW ABOUT ME


1. Jeg er ekstremt dårligt til at holde mit værelse rent - Det ender altid med at være rigtig ulækkert og rodet, indtil jeg endelig gør noget ved det.
2. Jeg er sortseer - Jeg tåler ikke den mindste kritik og det kan få mig fuldstændig i kulkælderen.
3. Jeg er lidt panoid - Jeg forestiller mig altid at folk overfalder mig og tænker generelt det værste i de fleste situationer, hvor jeg kan føle mig utryg.
4. Jeg har lidt af angst i folkeskolen og det spøger nogle gange.
5. Jeg kan til tider føler mig meget alene og venneløs(selvom jeg egentlig har nogle, men føler ofte at de ikke kan lide mig)
6. Jeg vil mere hellere se en god tegnefilm/eventyrsfilm end nogle andre filmgenre.
7. Jeg tvivler ofte utrolig meget på mine evner som fotograf.
8. Jeg går ofte og synger og nynner, trods jeg aldrig selv lægger mærke til det, men mine kollegaer gjorde mig opmærksom på det.
9. Jeg har altid den samme bamse liggende ved siden af mig, for den får mig til at føle mig tryg.
10. Jeg hader at ringe til læger, kundeservice og generelt snakke i telefon med folk, som jeg ikke kender.
11. Da jeg var mindre, hadede jeg, at jeg blev ældre - jeg følte mig så voksen og det brød jeg mig ikke om.
12. Når jeg lige har lagt et billede ud eller skrevet et indlæg tjekker jeg hele tiden, om der er nogle likes eller kommentare - Jeg har virkelig brug for at få anerkendt mit arbejde.
13. Jeg har svært ved at være ved store begivenheder.
14. Jeg er dårlig til at møde nye mennesker - jeg tænker simpelthen for meget over, hvad jeg gør og siger.
15. Jeg kan ofte føle, at det hele bare kan være lige meget.
16. Jeg har en eks-kæreste, som blev homoseksuel efter, at vi slog op.
17. Jeg har det grimmeste lille "hul" mellem mine fortænder - folk tror altid at det er birkes.
18. Jeg ved ikke, hvad jeg skulle gøre uden mit arbejde og mine kollegaer i H&M - Så ville jeg føle mig nytteløs og ensom.
19. Jeg kan se "Prinsen af Egypten" flere gange om måneden.
20. Jeg har altid sådan nogle sundhedsflip i nogle uger, hvor jeg træner og spiser hel vild sundt, indtil at der er noget, som får mig ned med nakken og jeg falder i igen. Jeg forsøger stadig at få en sundere livsstil.

15 kommentarer :

 1. Det er lidt som om, at du lige har beskrevet mig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, jeg er da glad for, at jeg ikke er den eneste (Y)

   Slet
 2. Ah den med telefonen kender jeg virkelig! (og sådan set også mange af de andre) Det er virkelig skrækkeligt, jeg taler altid i munden på den i den anden ende, haha

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahaha! Det kender jeg godt! Jeg vil meget hellere bare kunne skrive en SMS eller en e-mail!

   Slet
 3. hvor kan jeg genkende mange af dem!

  SvarSlet
 4. Årh hvor kender jeg godt mange af de ting du beskriver, nr. 2, 3, 5, og 10-15 er præcis som jeg har det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Verden er ikke altid så nem at gå til, når man er sådan en følelse og skrøbelig person! Æv. (Nu burde jeg selvfølgelig prøve at se positiv på det, haha) ;-)

   Slet
 5. hold da helt op hvor er der bare meget af det der som jeg kan genkende i mig selv.
  det er da helt vildt! :))

  SvarSlet
  Svar
  1. Ofte så føler man sig palle alene i verden, men der går jo mange andre individer rundt og har det præcis ligesom man selv har det - Det er spøjst.

   Slet
 6. spændende, søde Amalie. kan genkende meget. du er tydeligvis lige så introvert som jeg.
  og til nr. 7: det bør du ikke! du er fantastisk talentfuld.

  SvarSlet
  Svar
  1. Genert og introvert er jeg hvertfald - og ofte imod min vilje, men ofte er det mennesker der er lidt mere tilbagetrukkende, der har mere at byde på og ikke er så overfladiske.

   Men mange tak!

   Slet
 7. Jeg kan også genkende mig selv i flere af situationerne - men du må aldrig tvivle på dine evner som fotograf (!) - du er så talentfuld, og dine billeder er altid så fulde af stemning og dybde. Mange af mine venner er også ligeså betaget af dine smukke billeder, som jeg er!

  Keep on the good work - dine billeder er så lækre<3

  - Katrine

  SvarSlet
 8. ja vi minder pænt meget om hinanden

  SvarSlet
 9. Hmm, det bærer præg af at være skrevet på en dårlig dag? Følelserne kender jeg, men de er fortid nu. Jeg var måske heldig, jeg slap fra dem da tid var.
  Alt jeg har at sige til det er, at mit liv blev meget nemmere, da jeg indtrådte i en nirvana-lignende stadie af selvanerkendelse og forståelse for hvem jeg er, og hvorfor jeg gør, hvad jeg gør. Man skal lære at forstå at andre folks meninger om én overhovedet ikke betyder noget. Bevares, det er da dejligt, hvis de kan lide én og lide det man laver. Og hvis ikke de kan, jamen så er det sådan. Det vedkommer egentligt ikke én selv. Man må forstå - især i sociale sammenhænge, hvor man kan fristes til at tænke på/lade sig gå på af, hvad de andre i rummet synes om én - at andre mennesker meget sjældent tænker noget om de øvrige mennesker i rummet. Jeg selv har ikke brug for anerkendelse udefra (og dette skal ikke lyde småligt, eller som om jeg synes jeg er bedst til alt), men forstået på den måde, at det ikke spiller en rolle hvorvidt jeg får den fra tilfældige mennesker eller ej. Jeg har anerkendt mig selv, og de mennesker jeg elsker - og som elsker mig - anerkender mig på en daglig basis, også selv om de ikke altid er enige i - eller forstår - hvad jeg laver. Jeg kan desværre ikke give nogle retningslinjer til hvordan, man skulle kunne opnå dette selvanerkendelsesnirvana, men en dag vil du - forhåbentligt - befinde dig i samme sfære, og da vil du forstå at alle de bekymringer, du gør dig nu, kun holdt dig fra "at være" i den lykkeligste form for væren. Og du vil kun kunne smile af det. Jeg håber du når hertil en dag, og jeg håber ikke dette lød ALT for hippieagtigt :-)

  Og så lige en side note - I din overskrift har du en lille bøjningsfejl. En god huskeregel til bøjning af verber (to know) med hjælpeverbum (to (not) do) i imperfektum er, at du kun skal bøje hjælpeverbet til imperfektum så: to not do -> didn't , så altså; "didn't', hvor "to know" bliver i infinitiv ("to" formen), og derfor er den korrekte bøjning "didn't know". Det gælder selfølgelig både for regelmæssige og uregelmæssige verber. Jeg håber, du forstod, og dette var på ingen måde ment som en kritik (!!vigtigt!!), mere bare en hjælp hihi :-)

  Hav det godt :-)

  SvarSlet