tirsdag den 20. august 2013

THE PERFECT BAG


Så sker der endelig noget herinde igen! Jeg har haft super travlt med arbejde og har faktisk overhoved ikke haft lyst til at blogge eller tage billeder. Sådan har jeg haft det længe nu og jeg bliver sgu snart lidt bekymret - Måske skal jeg bare tvinge mig selv lidt, men nu må jeg se.

I lang, lang tid har jeg været på jagt efter sådan en gammel kernelæder taske, som kunne bæres ligesom en rygsæk. De var meget kendte, da mine forældre var børn. Jeg har ikke kunne finde en på nettet nogle steder, men nu fandt jeg endelig en. Da jeg var i London for nogle uger siden, besøgte min Camden Market(det vildeste marked jeg nogensinde har været på) og da faldt jeg over en bod. Det var en bod, hvor hun kun solgte sådanne taske og andre håndlavede lædertasker. Jeg så denne fine taske hænge øverst i hendes udstilling og spurgte staks til prisen. Den var lidt dyr, men jeg måtte simpelthen eje den, for hvornår skulle jeg ellers støde på sådan en? Jeg tog den selvfølgelig på med de samme og har stort set brugt den hver dag siden. Den har 3 forskellige hanke og er bare helt perfekt. Jeg ville dog virkelig ønske, at metallet var sølv og ikke guld, men ellers er den nu også helt perfekt. Jeg har og vil aldrig være et taske menneske - men kæft jeg er forelsket i den her, uden at den hedder Chanel eller Balenciaga.

Mærket tasken er fra er Odi lynch og modellen hedder Liverpool Karine. Jeg synes, at I skal kigge forbi deres hjemmeside og se de fine ting, som de laver. Dog kan jeg ikke love, at min taske er på hjemmesiden.

Jakken er dog også ny og er fra H&M, men mere om den i et andet indlæg!

5 kommentarer :

 1. http://odilynch.com/index.php/womens-bags/large-bags/karine-liverpool-satchel-copper.html

  Den er lige her hvis der er nogen der er interesseret.
  Hvor er den smuk! Det er lige sådan en jeg leder efter!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde!!! Jeg elsker den virkelig også, den er helt perfekt på så mange måder.

   Slet
 2. Ej, der er jo perfekt. Elsker, at der er så mange forskellige muligheder, hvorpå man kan bruge den :-)

  SvarSlet
 3. Den er intet mindre end perfektion

  SvarSlet
 4. W O R D til det sidste !! Både Balenciaga og Chanel laver umådeligt smukke tasker, men man bliver bare træt af, at se dem overalt i modebilledet!
  Hold kæft en lækker sag du har fået fingrene i, daaamn! Og forresten er det SÅ trist når du ikke blogger en hel uge .. savner helt dine lækre billeder og skønne tekster! hihi
  http://transparentglasslike.blogspot.dk/

  SvarSlet