torsdag den 1. august 2013

THE CONCH PIERCING - PART TWO


Som nogle af jer måske husker, fik jeg lavet en conch piercing(i piercing der sidder i øret), for mange måneder siden efterhånden. Jeg har før lavet et indlæg med den, da den var helt ny og det var egentlig meningen, at der skulle komme et indlæg kort efter, hvor jeg ville have en ring i. Men I fatter simpelthen ikke, hvor mange problemer jeg har haft med den. Den har gjort ondt, den har været betændt og generelt rimelig forfærdelig. Jeg tog den så ud i nogle måneder, men det blev ikke bedre. Så da vi tog til London for nogle uger siden, valgte jeg at komme den i igen, for når jeg alligevel havde smerte uden den i, kunne jeg lige så godt tage den i. Jeg har så plejet den lidt siden med lidt klorhexidin og diverse "anti-betændelse-cream" og nu er det faktisk blevet bedre. Jeg kan sove på mit øre(for første gang i mange måneder) og jeg kan have mine hørebøffer på igen. Jeg er dog stadig lidt forsigtig, da jeg er super bange for, at betændelsen vil vende tilbage. Men indtil videre går det OK, så jeg håber på, at det går i orden, for jeg er virkelig glad for den piercing, trods diverse smerter den har forvoldt!

6 kommentarer :

 1. Hvis den stadig har tendens til at blive betændt, kan du med fordel købe sådan nogle plastikstænger, man kan få på mange webshops. De egner sig godt til heling, og man kan klippe dem til, og skrue kugler på. Ved godt at du gerne vil have en ring i, men hvis det kan hjælpe med at hele den først, bøt du overveje det.
  Jeg havde betændte helix i et halvt år da jeg skiftede til dem. Og efter 2 uger var de helede! Har også brugt dem ved nye lobes. De er guld værd!

  SvarSlet
 2. Yes, når den er betændt, så brug det klorhexidin man kan få på apoteket. Når den ikke er betændt, så brug en saltvandsopløsning. Man kan også få dem på apoteket ligeså som øjendråber, ellers er der guides på nettet til at lave det selv :) Jeg vaskede også min hver gang jeg var i bad, med noget intimsæbe, så alt snavs kom væk. Det er i hvert fald hjulpet flere af mine piercinger!

  SvarSlet
 3. Den er utrolig smuk, men jeg kender flere der har haft samme problemer. Øv bøv, altså!

  SvarSlet
 4. Jeg fik anbefalet med både min næse- og halfway piercing for alt i verden ikke at bruge klorhexidin, da jeg fik at vide, at det gik ind og gjorde et eller andet skidt. Jeg er selvfølgelig ikke sikker på, om det er rigtigt, og ved faktisk ikke præcis, hvad det er, det gør, men har i hvert fald derfor ikke brugt det. Jeg har til gengæld blot brug neutral sæbe og vand, som har fungeret virkelig godt. Jeg har (næsten) igen problmer haft med nogle af piercingerne, hvilket er ret vildt i forhold til, at jeg havde utroligt meget bøvl med de almindelige huller i sin tid (dengang brugte jeg klorhexidin - måske det har en sammenhæng?). Ellers anbefalede de også, at bruge saltvand til at skylle i. Håber, du får styr på din, for lækker, det er den i hvert fald.

  SvarSlet
 5. Åh hvor er den fin. Hvad måtte du slippe? Og gjorde det sådan voldsomt ondt?

  SvarSlet
 6. Hvor har du købt øreringe til den henne

  SvarSlet