mandag den 5. august 2013

THAT LASTING LOVEFor mig virker det som om, at diverse film, tv-serier og radioprogrammer får ægteskab og lange forhold til at virke som noget forbandet møg. Utroskab, kedsomhed og meget mere. Folk virker ikke lykkelig og dirrer næsten efter noget nyt romantik eller spænding i deres liv. De får det til at virke som noget dybt tragisk. Jeg ser ægteskab som noget smukt. Jeg ser dog også i min hverdag at mange ægtefolk ser ulykkelig ud. Udkørte og trætte af hele tilstedeværelsen. Der er dog også dem, som holder kærligheden ved lige gennem hele livet. Måske er mennesker ikke skabt til at være bundet til én anden person - men det tror jeg nu stadig på. Jeg siger ikke, at der kun er en stor kærlighed, for det kan sagtens være flere, men jeg håber nu på, at jeg bare har én.

Jeg vil gerne giftes og jeg går ind for længerevarende forhold. Det virker som om, at når ens forhold ikke længere er nyt og lige så spændende, så har nogle mennesker behov for at kaste sig ud i noget nyt. Men det vil jo bare blive ved, da alt vil blive lidt mindre spændende og gammelt. I starten er man nyforelsket, så er man forelsket og til sidst elsker man bare. Det er der mange mennesker, som der ikke forstå. Ja, man får ikke sommerfugle i maven mere, hver gang at man ser vedkommende, men det betyder da ikke, at kærligheden er død. Jeg tror virkelig, at mange har misforstået det eller også er det bare mig, som er helt gal på den.

Jeg ønsker virkelig, at min næste kæreste bliver min store kærlighed og ham som bliver bare far til mine børn, men sådan udspillet livet sig jo ikke altid - men man har jo lov til at håbe. Jeg går ind for monogami og er generelt ikke en person, som nyder singlelivet. Jeg finder hverken flirts, engangsknald og andre ikke-vedvarende-forhold som særligt tiltalende. Jeg når at udvikle følelser og så er det der, at det bliver farligt. Jeg vil have kærlighed og ikke blot det fysiske. Dog synes jeg, at den danske ungdom går mindre og mindre op i kærlighed. Det virker som om, at det hele bare drejer sig om pik og patter og ikke længere og gentlemens og romantik.

Jeg skal ikke være en person, som dømmer folk som nyder singlelivet - jeg finder det blot ikke særligt tiltalende, men jeg er sikker på, at det er ganske sjovt. Jeg ønsker bare noget andet for et forhold. Jeg foretrækker det intime, kærlige og betænksomme forhold, frem for det vulgære, overfladiske og åbne forhold.

Jeg glæder mig bare til den dag, at jeg skal sige ja til min kommende ægtemand ved alteret.

8 kommentarer :

 1. hvor er det smukt skrevet!

  Kig gerne forbi - bycarolines.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Jeg føler heller ikke længere for singlelivet..

  Synes ikke længere det er spændende at gå i byen og kigge efter fyre, for man ved at de fyre i byen kun er ude efter én ting.. Og den ene ting - troede jeg at jeg kunne kapere, men efter fyre jeg kun have dén ene ting med, har jeg fundet ud af at det ikke er nok.. Jeg får følelser der ikke passer ind i det slags forhold.

  Jeg vil sgu have noget ægte!
  Det du beskriver, beskriver også ret meget hvordan jeg har det.
  Generelt skriver du altid noget man kan relatere til - det er dejligt!

  SvarSlet
 3. Du har fanget noget der Amalie, og hvor skriver du bare smukt!

  SvarSlet
 4. fuldkommen enig med dig, Amalie.
  jeg er sikker på, at de folk, som finder engangsknald osv. tiltrækkende, er usikre og selvdestruktive på bunden. de synes ikke, de fortjener kærlighed. de lyver derved for sig selv, ved at synes det er topfedt at rende rundt til tilfældige personer, i stedet for at gøre sig sårbare og opleve sand kærlighed og intimitet.
  - teori fra mit håbløst romantiske sind

  SvarSlet
 5. Jeg giver dig ret i hvert evig eneste ord

  SvarSlet
 6. Gud hvor er det korrekt!
  Sidste efterår var jeg til mine bedsteforældres gulbryllup,og jeg blev simpelthen så rørt og emotionel, da det gik op for mig, at disse to mennesker har levet side om side de sidste 50 år - og endda mere til. at have været der for hinanden i alle de år, på godt og ondt. Dén slags kærlighed synes jeg er umådelig smuk! Nemlig ægte kærlighed.

  SvarSlet
 7. UHUH, du/I burde virkelig se Take This Waltz. Det tager emnet at køre død i et forhold og længslen efter noget nyt og spændende op. Meget interessant.

  Jeg har altid været glad for at være single. Kærlighed sagde mig ikke rigtig noget, det gav bare ikke mening. Det virkede så fandens overfladisk, sådan som mine venner fortalte om det. "Ej, så har man en man kan kysse med og bo sammen med og blablabla, tihi". I bund og grund holder jeg stadig fast i min mening, eftersom at jeg tror, at når man har sådan en tilgang til forhold, ender man tit med at forelske sig i tanken om en person frem for selve personen - og det kan jo umuligt ende særlig godt. Men jaja, jeg mødte den rigtige og blablabla...
  Det er dejligt. Vi er skæve, underlige og er på helt forskellige planeter, når vi snakker sammen. Men samtidigt er vi som én person. Og jeg elsker ham.

  SvarSlet
 8. Søde Amalie, jeg ved ikke om du ser denne kommentar. Jeg vil bare fortælle dig, at netop dette indlæg har været i mine tanker lige siden jeg læste det. Du beskriver så perfekt, hvordan jeg har det med kærlighed. På trods af at have oplevet så lidt af det i mit liv (men det kommer forhåbentligt). Men det der med, at udvikle følelser for én alt for hurtigt. Det er spot on mig. Tak fordi du har givet mig lidt større forståelse for, hvordan jeg har det med alt det der kærlighed. Du skal bare vide, at du skriver smukt. Og det rammer.

  SvarSlet