søndag den 7. juli 2013

THE VACATION THIS SUMMER: LONDON


I morgen rejser jeg for anden gang i mit liv til London. Jeg skal afsted med mine kære moder og fader. Jeg glæder mig som et lille barn, for vi plejer altid at tage til små byer i Italien, men nu skal vi endelig på storbysferie. Det er dog hovedsageligt også mest for min skyld, da det nok er sidste år, at jeg skal med dem på ferie. I så fald glæder jeg mig, har en masse penge klar og ser generelt frem til at komme væk fra det hele for en stund. I kan se mine billeder, fra da jeg var i London i vinters her og en video jeg lavede her.

De sidste 2 uger har været fuldstændig hjernedøde. Jeg blev student om tirsdagen og festede hele ugen med de dejligste mennesker, som jeg kender. Studenterfester, for lidt søvn og generelt en surrealitisk oplevelse, men mere om det senere. Nu skal jeg have pakket til i morgen og tidligt i seng, da vi selvfølgelig skal flyve meget, MEGET tidligt. Men fred være med det, den tid den sorg.

Har I nogle, steder som I mener, at man SKAL se?(Big Ben, Tower Bridge og sådan noget er selvfølgelig et must)

14 kommentarer :

 1. Camden market er virkelig fedt! Der er noget for en hver smag og helt sikkert også noget for dig. Og hvis du er Harry Potter fan, kan du tage til togstationen ved Kings Cross og se perron 9 3/4 og skubbe en vogn halvvejs gennem muren, mens du tager et billede :-)

  Rigtig god tur til vidunderlige London og stort tillykke med huen! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Camden market var for sindssygt! Og mange tak søde Caroline!

   Slet
 2. Åh, London er bare virkelig den skønneste by. Synes helt klart, du skal smutte forbi Brick Lane og hele det område, som er fyldt med lækre vintage butikker. Ellers er Portobello Road virkelig også fin, hvor der både er antik-, mad/frugt- og tøjmarked.

  Hav en skøn, skøn tur!

  SvarSlet
 3. ha en super god tur søde amalie ! <3

  SvarSlet
 4. Ihh hvor ville jeg gerne med! Men tillykke med huen :)

  SvarSlet
 5. London er sådan en fantastisk by, rigtig god ferie!
  - Tillykke med huen :)

  SvarSlet
 6. Kæmpe tillykke med huen!
  Og sindssygt lækkert med en London-tur oveni :D

  Hvis jeg var dig, ville jeg tage ind at se klassikerne: Tower Bridge, Big Ben, London Eye...

  Og derudover: Abbey Road, Platform 9 3/4 på King's Cross, Hard Rock Café og Piccadilly Circus (den dér vilde reklamesøjle-bygning, som er med i næsten ALLE britiske film) ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og mange tak!
   Og ja, vi så alle klassiskerne! Det var fantastisk at være der.

   Slet
 7. Et lidt sent tillykke med huen og god tur her fra! :-)

  Og har iøvrigt også lavet en anbefaling af din Tumblr, http://blank-maps.blogspot.dk/2013/07/favorites-on-tumblr-part-i_10.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er tanken der tæller, så mange tak søde <3

   Slet