tirsdag den 23. juli 2013

THE CHERRY DR. MARTENS


Jeg vidste, lige fra jeg tog hjemme fra, at jeg ville købe nogle sko i London. Jeg var inde i mange sko butikker og gik og kiggede på denne model samt en model i grøn, man da jeg ikke kunne få fat i de grønne nogle steder, valgte jeg at erhverve mig dem her. Modellen hedder Dr. Martens 1461 og er farven "cherry". Jeg er egentlig ret vild med farven, da det ikke er en man ser så tit. Det ser skide godt ud, hvis man har et helt sort sæt tøj på. Det giver lige lidt kant. Og så er jeg helt ved med den gule syning og det røde læder. Nu er jeg ejer af 3 par Dr. Martens og jeg skal helt klar også have erhvervet mig et par af de grønne.

Et rigtig godt London køb til billigere penge end herhjemme, så jeg er god tilfreds! (Strømperne er forresten fra TOPSHOP)

5 kommentarer :

 1. De er rigtig fine, jeg er enig med det helt sorte sæt - det ville se knaldgodt ud til dem!

  SvarSlet
 2. hvor er de fantastiske - er helt vild med farven!

  SvarSlet
 3. Åhh.. Sikke en fantastisk blog! Dine billeder er vidunderlige! .. :)

  SvarSlet
 4. åh nej hvor er de lækre!

  SvarSlet