mandag den 22. juli 2013

MY WORK ON CANVASES

Dette er et sponsoreret i samarbejde med Sumopix, men billeder og printene er mine egne.

Jeg blev for noget tid siden tilbudt at prøve Sumopix' "foto på lærred" og selvfølgelig sagde jeg ja. Jeg modtog hurtigt mine bestilte billeder af henholdsvis Helena og Alice, som jeg tog tidligere på året. Jeg er super tilfreds med mine produkter. Billederne er kniv skarpe og stemningen i billederne ses stadig meget tydeligt, trods at det er trykket på et lærred. Jeg skal på et tidspunkt have bestilt nogle flere billeder derfra, for er simpelthen så tilfreds! Mine forældre er helt oppe og køre over billederne. Det er også lidt mærkeligt at se sit arbejde på et lærred, for det ser lidt professionelt ud. Det er en rimelig fed fornemmelse. Nu skal billederne bare hænges og på min væg.

Jeg kan helt klart kun anbefalde Sumopix, hvis man skal have trykket sine billeder. Det er nemt at betjene, man modtager hurtigt sine billeder og det er i super kvalitet. Jeg er hvertfald en meget glad og tilfreds kunde!

4 kommentarer :