tirsdag den 16. juli 2013

LOOK OF LONDON

Dress: Vintage | Socks: TOPSHOP | Shoes: Dr. Martens


Det var egentlig meningen, at jeg skulle vise billeder af mine outfits her fra London, men der er virkelig ikke blevet til så meget, da mange af billederne var ringe. Dog er det blevet til det her billede, som er taget på vores hotel, som havde ufatteligt lange gange. Kjolen jeg har på er købt i den største genbrugs butik i London, The Blitz, hvor de simpelthen havde så mange fine ting. Jeg er helt vild med faconen, længden og ikke mindst farven, trods at jeg fik lidt unødig opmærksomhed for den. Den er utrolig dejlig at have på, da stoffet falder så fint og er så let. Jeg havde den på, da vi var i Cambridge og Oxford, hvor det var op til 31 grader, så på det givne tidspunkt, ville jeg dog ønske, at jeg havde taget noget endnu lettere på. Dog er jeg helt forelsket i min nye kjole.

4 kommentarer :

 1. Så smuk!
  //Simone
  www.ttomgang.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Hooooold nu op den er lækker den kjole! Og hvor klær' den dig godt! THUMBS UP! <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Emma! Jeg er også selv meget begejstret over den! Jeg ELSKER farven! <3

   Slet