torsdag den 1. august 2013

BIG IS NOT ALWAYS GOOD


Soft Bras og generelt blonde BH'er er utrolig populære for tiden og det kan jeg virkelig godt forstå. De ser jo skide godt ud og de er utroligt sexede. Men der er en ting, som kan gøre dem utroligt ucharmerende. Store bryster. Diverse blonde BH'er skal som regelt bæres af en, som ikke ejer en stor barm og hold nu kæft, hvor ser det helt vildt godt ud. Jeg er ikke udstyret med en lille barm, men jeg hvor ville jeg dog ønske, at jeg var. Blonde BH'er, store bryster og især tyngdekræften hænger simpelthen ikke sammen. Det er et luksus problem, men nu har jeg fundet en løsning. Jeg kiggede lige på Maries indlæg omkring BH'er og faldt over denne model. Den er fra Wonderland og kan købes på Nelly til 160 kr. Det fantastiske ved den er, at den går op i nogle store skåle og så er der bøjle i, hvilket er meget nødvendigt, hvis man vil se godt ud. Jeg har hvertfald investeret i dem begge to, så nu må vi se, hvor godt de sidder. Endelig en blonde BH til os piger, som ikke er en lille sag. Den hvide kan købes her og den sorte her.

5 kommentarer :

 1. Jeg takker på vegne af mig selv og alle andre med stort forparti!

  SvarSlet
 2. Ej hvor dejligt, tak for tippet! Er selv udstyret med en 34DD, så synes på ingen måde jeg kan bære de ellers så fine blonde bh'er. Men må da lige få kigget nærmere på disse sager. :-)

  SvarSlet
 3. Åååårh, endelig! Tror heller lige jeg må få klikket sådan en lækker sag hjem snarest .. !

  SvarSlet
 4. Har lige fået en ind af døren i dag - de sidder super godt! Holder virkelig fint på brysterne selvom de er en størrelse DD. Skal købe flere hjem med det samme (:

  SvarSlet