mandag den 24. juni 2013

TOMORROW I'LL BE FREE

I morgen bliver en helt magisk dag. En helt fortryllende dag, men også en sørgmodig dag og en dag med lettelse og i den grad glæde. I morgen bliver jeg student fra Næstved Gymnasium og HF. I morgen slutter min gymnasietid med kun galla og dimmision tilbage. I morgen er den sidste gang, at jeg cykler ud mod gymnasiet, hvor det har noget med skole at gøre. I morgen skal jeg til eksamen i biologi og det bliver min sidste. Dog er emnet vildt svært og jeg har 24 timer til at forberede det, men jeg er rimelig sikker på, at jeg er ligeglad med karakteren, for jeg vil bare have min fine hue på. Samtidig bliver hele min hverdag vendt op og ned og jeg skal sige farvel til en masse betydningsfulde personer i mit liv. 3 år er nu slut og jeg skal forlade NGH.
Dette er hvad jeg skal have på i morgen. Jeg skal have mit nye sæt tøj fra DANSK på, som jeg købte sidst, at jeg var i København. Derudover skal jeg have hvide sokker på, Dr. Martens, mine smykker, bordeaux neglelak og så ikke mindst min fine studenterhue.

Tillykke til dem som allerede er blevet studenter og held og lykke til dem, som bliver i de kommende dage!

13 kommentarer :

 1. Har set det sæt før og ELSKER det! Hvor har du købt det, og hvad måtte du af med for det?

  På forhånd tillykke, misunder dig virkelig meget. Jeg skal til min sidste eksamen i 1.g i morgen, og så har jeg også sommerferie, dog varer min frihed kun i 7 uger ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er vild med alt basic tøjet hos DANSK! Men jeg har købt det i DANSK's butik på Istedgade, men man kan vidst også købe det på deres hjemmeside. Men desværre er DANSK rimelig dyrt. Jeg gav 900 kr i det hele(fucking dyrt), men jeg måtte eje det. Jeg har tænkt mig, selv at sy noget lignende, da det virkelig ikke er sværere og mønsteret er rimeligt simpelt.

   Men tak skal du have! Nu skal du bare nyde den gymnasietid, da det trods alt, er en skøn tid! Dog kan jeg ikke vente med at blive færdig <3

   Slet
 2. Det er ret vildt.. Jeg er ikke engang startet på gymnasiet, og jeg kommer nok heller ikke til det! Tillykke imorgen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi, man skal sgu have en uddannelse, for at komme frem i verden søde Sonja ;)

   Slet
  2. I know I know, jeg vælger bare at hoppe direkte til fotograf, haha!

   Slet
 3. Ihhhhh i morgen er det også min tur - jeg sidder og har det som et nervevrag! Held og lykke!!

  SvarSlet
 4. Du bliver sådan en smuk student, stort tillykke!

  SvarSlet
 5. Åh så lækkert Amalie, så fandens lækkert!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Annemette! Jeg glæder mig sygt meget til at tage det på!

   Slet
 6. Virkelig lækkert outfit! Og stort tillykke

  - Isidor

  SvarSlet
 7. hvis jeg havde flere penge (generelt) ville jeg helt klart anskaffe mig sættet fra DANSK, jeg har savlet over mange af deres ting, flere gange.

  clara-up.blogspot.com

  SvarSlet