tirsdag den 11. juni 2013

THE MTWTFSS WEEKDAY BEANIE


Beanies har været moderne i et godt stykke tid nu og jeg er rimelig glad for trenden. Dog har jeg ikke selv kunne bære det, da mit hår simpelthen er for kort, men nu har det dog fået lidt længde, så det ser faktisk ikke helt dårligt ud. Jeg har tidligere haft brugt en hue, som jeg købte på Roksilde Festival sidste år, men den har simpelthen ikke den rigtige facon til at være en bernie. Da jeg var i Weekday for 2 ugers tid siden, faldt jeg over denne, som hang helt alene og kaldte på mig. Det var et spontant køb og den eneste der var tilbage i hele butikken. Jeg er super glad for pasformen, da huen er meget "lille". Jeg vil snart poste nogle billeder ned den på.

Hvordan har I det med at se nye ting på denne måde? Altså med hel hvid baggrund og så videre? Go or no go? Selvfølgelig vil det ikke være sådan hver gang, men jeg synes selv, at det kan give et fint og gennemført look.

8 kommentarer :

 1. Go! Er vild med den meget enkle stil billederne er i, med en fin blomst, som gør det alt andet end kedeligt at se på. Forresten hedder det beanie, bare lige hvis du ikke var klar over det :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at høre Emma!

   Og det er rettet! Typisk at jeg lige prævcis IKKE dobbelttjekker stavningen. Ups!

   Slet
 2. Det er lækkert at du viser tingene frem på sådan en stilet måde.
  Og elsker beanies, især i sort. Der er heldigvis en på vej hjem til mig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for at høre Ditte!
   Du vil også se vildt lækker ud i en, der er jeg sikker på ;-)

   Slet
 3. Den passer perfekt til dig!

  SvarSlet
 4. Den er fed - men det er da lidt varmt her til sommer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Den danske sommer bliver sikkert kort, så den bliver sikkert snart nyttig ;-)

   Slet