mandag den 10. juni 2013

THE JUJU BABE JELLY SANDALS: PINK


Der er mange af jer, der har set billede af disse på instagram og jeg har modtaget mange spørgsmål. Skoene er fra Juju og modellen hedder Babe og er i babylyserød. Skoene er lavet af gummi/plastisk og har en rigtig fin og tyk hæl, som måske giver en 5 centimeter ekstra. Det er egentlig et godt stykke tid siden, at jeg modtog dem, men overskuddet til både til at tage billeder og blogge har været meget lavt, dog fik jeg det gjort i morges og fik skudt disse. Juju er meget kendt for denne model, som fås i al verdens farver. Jeg har endnu et par i en lys lilla og jeg har også lidt bestilt et par i sort. Skoene koster omkring de 250 kr, så det er absolut ikke dyrt. Dog er skoene UTROLIG svære at få fat på, da de meget hurtigt bliver udsolgt igen. Jeg har været utrolig heldig at have fået fat i nogle. Disse købte jeg på en engelsk hjemmeside, som jeg desværre ikke kan huske længere. De lilla har jeg købt på TOPSHOP og de sorte har jeg lige bestilt på ASOS, så I skal være hurtige, hvis I vil have fat i dem. Det gælder bare om at holde øje bl.a. på ovennævnte sider, men nogle gange ligger Urban Outfitters også inde med nogle. Skoen er super fin at style med et par søde sokker, som jeg f.eks. har gjort her. Sokkerne kan købes hos TOPSHOP i næsten alle farver.

Hvad synes I? Mange synes at skoen er utrolig grim, men jeg synes at der er noget sødt og barbie-agtigt over dem. I simply love them. Der vil komme tilsvarende indlæg om de andre på senere tidspunkt.

10 kommentarer :

 1. Jeg forstår ikke hvorfor der er så mange der synes de er grimme!? Jeg har dem selv i sort og synes de er voldsomt seje (og behagelig at have på og så kan de gøres rene på 10 sek. - den perfekte festivalsko) :)

  Pernille

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er så enig med dig Pernille! Jeg har også lige bestilt et par i sorte, så jeg også har nogle lidt mere "neutrale" ;-)

   Slet
 2. Ååååårgh de er så dejlige! Har dem selv i gennemsigtig med glimmer, men har bare lyst til at bestille dem hjem i alverdens farver! Og super fine billeder - som altid!
  anatomic-fashion.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej! De er så fede i glimmer. Den må jeg altså også lige få anskaffet mig! Og tak søde <3

   Slet
 3. De er så fine - gid de var mine!

  SvarSlet
 4. Er de ikke ubehagelige at have på hvis man ikke har strømper på i dem? :) Synes de er så fede!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tja, måske lidt. Men generelt er materialet faktisk okay "blødt". Jeg kan godt forestille mig, at man kan blive lidt øm, men jeg har ikke hørt noget dårligt om dem. Og tak!

   Slet