søndag den 19. maj 2013

THE PHOTOGRAPHY TATTOO

Uh der har været stille i lang tid nu var? Men nu er jeg hvertfald tilbage for en kort stund! Som nogle af jer nok ved, fik jeg lavet en ny tatovering her d. 4. maj, altså dagen før min 19 års fødselsdag. Jeg fik den lavet i Royal Tattoo i Helsingør, hvor jeg også fik lavet min forrige. Men nu får i den endelig ordentlig at se, nu hvor del er fuldstændig helet. Min arm var meget hævet de efterfølgende dage og kort efter kløede den som bare fanden, men nu sidder den der! Jeg fatter næsten stadig ikke, at den sidder fast på min krop, da jeg synes, at det var lidt modigt, men jeg er virkelig blevet glad for den! Jeg er også 100% sikker på, at den bliver dobbelt så fed, når der kommer flere tatoveringer på mine arme, men mit næste projekt er dog mit ben(blink, blink)

Men jeg har hele tiden gerne villet have noget med fotografi, men jeg ville simpelthen ikke bare have tatoveret et kamera, da det simpelthen er for idéløst. En nat kan jeg huske, at jeg sad og kiggede på tattoodesigns på nettet og så faldt jeg over et rigtig flot lommeur. Derefter tegnede jeg lidt videre og fik en tegning, som jeg derefter gav til min tatovør, som der så tegnede den endelig tegning. Et billede er jo et øjeblik, som er blevet indfanget. Det er minder, stemninger og ansigter som vi ser med øjet, som bliver fanget for evigt og det er så fantastisk. Et fotografi er et indfanget øjeblik. Jeg har også lavet en camera-shutter i midten af pupillen, blot for at tydeliggøre budskabet og folk skal da også lige kigge en ekstra gang, for at lægge mærke til alle detaljerne. Jeg synes selv, at tanker er smuk. Hvad synes I? Hvordan ville i analysere og fortolke min tatovering?

12 kommentarer :

 1. dig og den nye tus er utroligt flotte!
  er vild med ideen med kameraet er blevet en del af det

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Ditte og i lige måde din lækre steg!

   Slet
 2. wow, den er flot! er helt vild med farverne

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Kathrine! Jeg var selv meget bange for, at det var for kraftige, men jeg tror, at det bliver fedt, når der kommer mere på mine arme (Y)

   Slet
 3. Åååh, den er så helt ignnem vidundelig. Og idéen er jo genial, netop fordi den ikke bare er et uoriginalt kamera, men noget specielt og smukt <3

  SvarSlet
 4. den er virkelig flot, kreeret noget så gennemført!

  SvarSlet
 5. den sidder så flot på dig Amalie !

  SvarSlet
 6. Den er så smuk til dig Amalie!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde Rikke! Jeg er også glad for den! Føler mig virkelig badass!

   Slet