fredag den 31. maj 2013

INSTAGRAM


Lidt instagram for de sidste 2 ugers tid. Jeg elsker instagram og er stor forbruger af det! Hvis I har lyst til at følge med så hedder jeg @amaliespens. Jeg lægger både billeder ud fra min telefon, men lægger os billeder ud fra diverse photoshoot! Kig gerne. God weekend!

8 kommentarer :

 1. Jeg følger din instagram med stor fornøjelse! Du er så inspirerende Amalie.
  Hvad skal du egentlig efter gymnasiets afslutning?

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Rikke!
   Jeg vil snart lave et indlæg om det, men jeg kan hvertfald afsløre, at jeg skal have et sabbatår ;-)

   Slet
 2. Tattoologist har lavet et indlæg om dig:
  http://www.bloglovin.com/frame?post=1118195045&group=678489&frame_type=b&blog=678489&link=aHR0cDovL3JvZGVvLm5ldC90YXR0b29sb2dpc3QvMjAxMy8wNi8wNi90YXR0b28tc3VibWlzc2lvbi1hbWFsaWUtc3BlbnMtMTktbmFlc3R2ZWQtZGsv&frame=1&click=0&user=0

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg så det godt lige! Det er vildt cool! Tak for tippet søde!

   Slet
 3. Hej Amalie!
  Jeg ved ikke om du kan huske det, men jeg skrev til dig for omkring et halvt år siden om råd mht tatoveringer. Jeg har lige nu to! Og jeg er ikke færdig. Men sådan er det jo, når man er ramt af tattoofeber ;-) Siden dengang har jeg lukket min blog, og startet en ny op, og jeg har lavet et indlæg om mine tatoveringer, så her kan du se hvad det er blevet til. Tak for dine råd, det hjalp mig meget :-)

  http://fashiondioxide.bloggersdelight.dk/2013/06/ink/

  - Annemette Katarina

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg ssagtens huske!
   Men jeg er glad for, at jeg har kunnet hjælpe. Og så er de blevet super fine!

   Slet
 4. Hej Amalie. Tænkte på hvilket photoshop program du bruger, overvejer stærkt at investere i det nemlig? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Well, photoshop er virkelig ikke min stærke side endnu, så jeg er nok ikke så god til at rådgive om netop det :(

   Slet