tirsdag den 23. april 2013

THE WHITE CURTAIN

Kender I Sonja fra Eventyrlysten? Hvis ikke, så burde I skamme jer. Jeg er personligt venner med Sonja og beundrer hendes fotografi. Vi er nogle meget gode sparringspartnere. Sonja har hvertfald lavet sig eget lille "hjemmestudie" i form af et rullegardin... Og jeg må sgu sige, at det virker. Disse billeder er taget i dag blot for at teste det, så mere kunsterisk og spændende er det dog ikke. Billederne er jeg ikke sønderlig glad for, men man kan da se, at hendes geniale idé virker! 

11 kommentarer :

 1. Alle mine billeder indenfor er foran et rullegardin. Har både hvidt og sort :)

  SvarSlet
 2. forstår ikke din utilfredshed. synes de er vidunderlige og indbegrebet af en melankoli, jeg selv synes, er det smukkeste

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er da glad for, at du kan lide dem! (Y)

   Slet
 3. Øj, du havde da ikke behøvet at nævne mig - tak! Jeg synes, at billederne blev smukke!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, det synes jeg altså, at jeg skulle, det fortjener du!

   Slet
 4. Du er så flot amalie, og virkelig god ide med gardinerne :)

  SvarSlet
 5. Smukkeste Amalie - Sonja har virkelig en fantastisk blog!

  SvarSlet
 6. sonja er utrolig - og det samme er du <3

  SvarSlet